G.P.U
80+ Silver
Sana matematik ve türkce ögreten eğitimsiz hocanınYani Atatürk olmasaydı sahip olduğumuz toprakların 5 katına mı sahip olacaktık ?
Sana matematik ve türkce ögreten eğitimsiz hocanınYani Atatürk olmasaydı sahip olduğumuz toprakların 5 katına mı sahip olacaktık ?
Konudan bağımsız birden fazla kadınla evli olabilirsin bunun müslümanlıkta yeri var tabi şartıda var.Ülkede kadına boşanma gibi insancıl haklar verdiği için. Şeriatçılar aslında islamı yaşamak istemezler 4 tane kadınla evlenip müslüman taklidi yapmak isterler.
Evet eğer ilk eşin istemiyorsa ve 2 sine birden bakamazsan bırak 4 ü 2. Yi bile alamıyorsun ayrıca o 4 kişi arasından 1 si ile ilgilenince diğer 3 ile ilgilenmemezlik yapamazsın ki bu çocuk zor bir olay şey gibi bişey elinde ateşi tutabilirsin bunda sakınca yok ama tutabiliyorsan tut gibi bişey ayrıca şuan da tek eşlilik muhtemelen şu yüzden var mesela kendimden örnek vereyim diyelim ben ölünce iki eşimden olan çocuklarda miras kawga sına girişip kan dökülecek. Ayrıca boşanmalar çok olacaktır, bir süre sonra 2 eşimde birbirinden nefret etmeye başlayacaktır ayrıca kimsenin kalbinde 2 insan bulunamaz 2. Si şuan için hizmet için kullanılır ama gidipte zulmün çok olduğu peygamberimizin döneminde bence kadınları korumak için kabul edilebilir bişey peygamberimizn yaptığı şey bence çünkü o zamanda insanlar en azından bir kadına şiddet uygulayamıyordu evli olan birisine özellikle bu tanınmış ve saygın bir peygamberin eşi ise bu yüzden peygamberimizin bence çok evliliği kabul edilebilir tabi eleştirilebilir bir durum daKonudan bağımsız birden fazla kadınla evli olabilirsin bunun müslümanlıkta yeri var tabi şartıda var.
Hangi fıkra sayfasından aldın bunu epey komikmişÇünkü bu ülkenin şeriat isteyenlerinin neredeyse %90'ı gerçek islama göre değil de kafalarında uydurdukları islama göre yaşamak istiyor ve bu da gerçek dinimize aykırıdır. Atatürk de bunun yanlış olduğunun bilincindeydi ve karşı çıktı, üstelik insanları şeriat gelsin diye kışkırtan örgütleri de birer birer temizlemeye çalıştılar.
2023mizaj sayfasından aldı adidas'cığım.Hangi fıkra sayfasından aldın bunu epey komikmiş
Doğrusu ne?Hangi fıkra sayfasından aldın bunu epey komikmiş
Doğrusunu yazsam beni linç edersinizDoğrusu ne?
Belki ben karıştırmışımdır.
Sana göre AKP'nin yaptığı her şey doğru. Senden de gerçek bilgi alamayız.Doğrusunu yazsam beni linç edersiniz
Bölme işlemlerini öğrenmen lazım, ortaokulda çok zorlanırsınSana matematik ve türkce ögreten eğitimsiz hocanın
Çok sağolun hocam ama zaten biliyorum ben sadec insanlar rahat anlasın diye öyle yaptımBölme işlemlerini öğrenmen lazım, ortaokulda çok zorlanırsın
O olmasaydı sen bu yorumu evinde taşların üstüne yazardın.Hani İslam karşıtı birisi ya o yüzden olabilir mi ?
Yazsana nolursun Allah aşkına. Atatürk çok partili hayata izin de vermeyebilirdi, tek parti yürütürdü işi. Bunun da bilincindesindir inşallah.Doğrusunu yazsam beni linç edersiniz