Hayvan katletmek doğru bir şey değil fakat şahsi düşüncem yurt dışında belirli ülkelerde yapıldığı gibi uyutulması gereken çok fazla başı boş hayvan var.Biliyordur şeriatı bencede şeriat şart onca katledilen hayvanlar tecavüzler vs osmanlı doneminde yada şeriat ile yönetilen ülkelerde çok düşük irak a gittiğimde millet namaza giderken kapıyı bile kitlemiyordu
Dursun şimdilik, düzgün bir tartışma ortamı olmazsa bakarız.Bu konu çok saçma sapan yerlere gidicek @B1L0 hocam bence konuyu kitleyin.
Ne kadar saf ve düz bir bakış. Koskoca Osmanlı ve Büyük Selçuklu İmparatorluklarını din yüzünden yıkıldı demek. Siz öyle diyince maalesef o şekilde olmuyor.Şeriat, Kur'an ve Hz.Muhammed'in sözlerinden veya eylemlerinden yola çıkılarak oluşturulan bir dini hukuk sistemini ifade eder. Şeriat, Müslümanların yaşadıkları dönem ve coğrafyaya göre ilahi mesajı yorumlayarak ortaya koydukları hukuk sistemine verilen isim olarak kabul edilir.
Fakat hiç bir toplum Şeriat ile yönetilmemelidir. Din ile Devlet birbirinden ayrı kalmalıdır. Din, kişi ve Allah arasındadır. Büyük Selçuklu ve Osmanlı İmparatorluğu din yüzünden yıkılmıştır.
Ben kendim motorlu kuryeyim trendyol go da öyle çokta sorunla karşılaşmıyorum kötü insanların eseri hayvanların insanlara saldırması vs senin nasıl yaşamaya hakkın varsa onlarında var sen uyutulmak istemezsinHayvan katletmek doğru bir şey değil fakat şahsi düşüncem yurt dışında belirli ülkelerde yapıldığı gibi uyutulması gereken çok fazla başı boş hayvan var.
Hayvan severlerin boş çeneleri yüzünden motorcular, sokakta, köyde gezenler köpeklerden yürüyemez oldu. Bu kadar başı boş hayvan doğru değil.