Neler Yeni

SERTAB ERENER BİZİ YİNE GURURLANDIRDI! 🇹🇷

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan
Tüyler diken diken. 21 yılın ardından "konuk şarkıcı" olarak Sertab Erener yine Eurovision sahnesinde. Bizi senelerce bu durumdan mahrum bırakan herkesten nefret ediyorum!

pek anlamıyorum bu eurovision dan neden girmiyorduk ki ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
şayet bu doğruysa gerçekten boş muhabbetmiş. Haksızlık varsa hiç bir anlamı kalmıyor. Habere biraz göz gezdirdim izleyici kararı bence de daha doğru olurmuş.
Daha önce seçilenlere bakınca anlaşılıyor zaten.
Hele ki maNga nın çok hakkı yenmişti.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
Abicim lgbt olmayan yarışmaya katılamaz diye bir kanun koymuşlar galiba tiplere bak. kasıtlı yapıyolar.

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
Daha önce seçilenlere bakınca anlaşılıyor zaten.
Hele ki maNga nın çok hakkı yenmişti.
ben manganın hakkının yendiğini düşünmüyorum satelite çünkü ikonikleşmiş bi şarkı we could be the same dinleyen insan bulamazsın ama satelite halen reklamlarda kullanılıyor vs vs bana göre satelite daha hoş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ki zaten halk oylamasında dahi ağır bi fark var
1715313878148.png

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
ben manganın hakkının yendiğini düşünmüyorum satelite çünkü ikonikleşmiş bi şarkı we could be the same dinleyen insan bulamazsın ama satelite halen reklamlarda kullanılıyor vs vs bana göre satelite daha hoş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ki zaten halk oylamasında dahi ağır bi fark var
Alıntıyı görüntüle
Almanya nın bana göre hem şarkısı hem de sahne performansı kötüydü ama adamlar hem 1. Yaptı hemde sahip çıktılar şarkıya her yerde bol bol çalındı.
Halk oylaması işi de siyasiye dönmüştü zaten iyi kötü diye değil benim ülkem ya da bana yakın ülke kazansın mantığı vardı.
Bu tip yarışmaların miadı doldu sadece garip düşünceleri empoze etmeye çalıştıkları bir araca dönüştü. Bkz. Eşcinsel ya da cinsiyeti belli olmayan şarkıcılar koyup lgbt dayatması , Rusya nın Ukrayna yüzünden diskalifiye edilmesi ve Filistin bayrağı yasaklayıp İsrail e destek vermek gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,988
Üyeler
164,080
Son üye
golgerahebe
Top Bottom