Yarışmayı bilmiyorum da kaçıncı olduk şimdiTüyler diken diken. 21 yılın ardından "konuk şarkıcı" olarak Sertab Erener yine Eurovision sahnesinde. Bizi senelerce bu durumdan mahrum bırakan herkesten nefret ediyorum!
Yine mi Avrupa'nın kapısında bekletildik.Bu etkinliğe 12 yıldır katılmıyoruz. Sertab Erener konuk şarkıcı olarak katıldı. 2003 yılında bu şarkı ile birinci olmuştuk.
pek anlamıyorum bu eurovision dan neden girmiyorduk ki ?Tüyler diken diken. 21 yılın ardından "konuk şarkıcı" olarak Sertab Erener yine Eurovision sahnesinde. Bizi senelerce bu durumdan mahrum bırakan herkesten nefret ediyorum!
Çünkü şarkının kalitesine değil şarkıcının ülkesine göre sıralama belirleniyordu.pek anlamıyorum bu eurovision dan neden girmiyorduk ki ?
şayet bu doğruysa gerçekten boş muhabbetmiş. Haksızlık varsa hiç bir anlamı kalmıyor. Habere biraz göz gezdirdim izleyici kararı bence de daha doğru olurmuş.Çünkü şarkının kalitesine değil şarkıcının ülkesine göre sıralama belirleniyordu.
Türkiye Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmıyor?
Türkiye Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmıyor?tr.euronews.com
Daha önce seçilenlere bakınca anlaşılıyor zaten.şayet bu doğruysa gerçekten boş muhabbetmiş. Haksızlık varsa hiç bir anlamı kalmıyor. Habere biraz göz gezdirdim izleyici kararı bence de daha doğru olurmuş.
ben manganın hakkının yendiğini düşünmüyorum satelite çünkü ikonikleşmiş bi şarkı we could be the same dinleyen insan bulamazsın ama satelite halen reklamlarda kullanılıyor vs vs bana göre satelite daha hoşDaha önce seçilenlere bakınca anlaşılıyor zaten.
Hele ki maNga nın çok hakkı yenmişti.
Niye katılamıyoruzBu etkinliğe 12 yıldır katılmıyoruz. Sertab Erener konuk şarkıcı olarak katıldı. 2003 yılında bu şarkı ile birinci olmuştuk.
Almanya nın bana göre hem şarkısı hem de sahne performansı kötüydü ama adamlar hem 1. Yaptı hemde sahip çıktılar şarkıya her yerde bol bol çalındı.ben manganın hakkının yendiğini düşünmüyorum satelite çünkü ikonikleşmiş bi şarkı we could be the same dinleyen insan bulamazsın ama satelite halen reklamlarda kullanılıyor vs vs bana göre satelite daha hoş
Mesaj otomatik birleştirildi:
ki zaten halk oylamasında dahi ağır bi fark var
Alıntıyı görüntüle
Katılamıyoruz değil, katılmıyoruz. Yandaş davranışlar sergilendiği için. Türkiye düşmanlığı yapılıyor yani. 2011 ya da 2013'ten beri mi ne yokuz. Öyle bir şey olması lâzım.Niye katılamıyoruz