Çözüldü✓ Servisten yanlışıkla 2 tane monitör geldi :D

başkasının değil 2 kutunun üstünde de aynı benim ismim var.
Yine de kargo firmasına sor çünkü hata yapabiliyorlar başıma geldi. Ayrıca firmaya da mail at durumu detaylıca anlat mutlaka yardımcı olacaklardır. Geri vermeyi düşünmüyorsan da konuyu kapat bizim yorumlarımızla vicdanını rahatlatmaya çalışma.

Yine de kargo firmasına sor çünkü hata yapabiliyorlar başıma geldi. Ayrıca firmaya da mail at durumu detaylıca anlat mutlaka yardımcı olacaklardır. Geri vermeyi düşünmüyorsan da konuyu kapat bizim yorumlarımızla vicdanını rahatlatmaya çalışma.
vicdanla alakası yok, sadece konu açtım bilgilendirme için , zaten onların hatası bana 1 ayda bi monitör becerip yollayamadılar, eğer dönüş yapmazsa kutusunda duracak sonrasına bakacağız. ben onlara arayıp da bilgi vermem. onlar bana ulaşacak.

vicdanla alakası yok, sadece konu açtım bilgilendirme için , zaten onların hatası bana 1 ayda bi monitör becerip yollayamadılar, eğer dönüş yapmazsa kutusunda duracak sonrasına bakacağız. ben onlara arayıp da bilgi vermem. onlar bana ulaşacak.
yazılı bilgi vermezsen yanlış yaparsın dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirler. Lakin yanlış yapıldığına dair bilgilendirme amaçlı mail atarsan ve sana dönmezlerse o zaman hiçbir şey yapamazlar istediğin gibi kullanırsın.

Bozuk monitörü ve değişim olanı birlikte göndermiş olabilirler. İkisi aynı model mi?

yazılı bilgi vermezsen yanlış yaparsın dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunabilirler. Lakin yanlış yapıldığına dair bilgilendirme amaçlı mail atarsan ve sana dönmezlerse o zaman hiçbir şey yapamazlar istediğin gibi kullanırsın.
Hocam dolandırıcılık böyle bir şey değil abartmayın. bu en fazla tüketicinin sebepsiz zenginleşmesi kapsamına girebilir

Maksimum yapabilecekleri şey parasını almak olur. Arkadaş haber vermezse zaten kanıtlanabilir bir durum da değil. Başına bir iş gelmez. Kendisine kalmış bir konu. Dolandırıcılık zaten böyle bir şey değil.

Dostum tam kontrol et belki bozuk olanda gelmiştir yoksa kutuda beklet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri