Neler Yeni

Sessiz kasa önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
4070 super, işlemci sıvı soğutuculu bir sistemim var (2 fanlı). Görüntüye çok önem vermiyorum kasa olabildiğince sessiz olsun istiyorum şuan ki çok kafa ağrıtıyor bir tavsiyeniz var mı ne kullanabilirim kasa oalrak
yani hem soğutması çok kötü olmasın hemde sessiz olsun normal zamanlarda.

tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Dark Days sessiz mi ustam harbiden, sessizlikle ilgili pek bir iddasını göremdim ama

corez

80+ Bronze
Kasa olarak farketmez mesh herhangi bir kasa almaniz yeterli olur ucuz yollu dersen zokonun kasasi var
Sizin basinizi agritan fan sesi fandada be quiet light wings yada silent wing alcaksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
@corez ustam sanırım dediğin gibi yapıcam, bende 3 alt 3 yan 1 egzoz olmak üzere altı fan var şuanki kasamda akvaryum kasa ucuz olanlarından. dediğin fanı yana 3 arkaya 1 egzoz, altada 1 tane alayım. zaten yeni alcağım kasayla aynı paraya geliyor nerdeyse. alttaki 2 fanıda azaltırım zaten gayet yeterli olur diye düşünüyorum. teşekkürler tavsiye için

saizi893

80+
Vatandan msi kasa almiştim hazir sistem acayip sessizdi çok sasirdim tabi oyuna girene kadar :)

ThE LoSt

80+ Gold
4070 super, işlemci sıvı soğutuculu bir sistemim var (2 fanlı). Görüntüye çok önem vermiyorum kasa olabildiğince sessiz olsun istiyorum şuan ki çok kafa ağrıtıyor bir tavsiyeniz var mı ne kullanabilirim kasa oalrak
yani hem soğutması çok kötü olmasın hemde sessiz olsun normal zamanlarda.

tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sessizlik ucuza mal edilemez bütçeniz uygun ise alttaki ürünü edinebilirsiniz.
Kasa dahili 2 fan ile geliyor eklemek isterseniz yine markanın Be Quiet Pure Wings 3 fanlarından ekleme yaparak soğutmanızı artırabilirsiniz.

Satriani

80+ Bronze
Sessizlik ucuza mal edilemez bütçeniz uygun ise alttaki ürünü edinebilirsiniz.
Kasa dahili 2 fan ile geliyor eklemek isterseniz yine markanın Be Quiet Pure Wings 3 fanlarından ekleme yaparak soğutmanızı artırabilirsiniz.
Güzel kasa bunun dolu fanlısı güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
@ThE LoSt tavsiyen için teşekkür ederim, 500dx değilde önü mesh olmayan 500dxi tercih ettim. önüne de dediğiniz 2 fandan takınca büyük ihtimalle yeterli olucak. bu attığınızda cok iyiydi ama ses olayını biraz daha abartayım dedim önü meshsiz aldım idare edr diye düşünüyorum gayet sessiz.

ThE LoSt

80+ Gold
@ThE LoSt tavsiyen için teşekkür ederim, 500dx değilde önü mesh olmayan 500dxi tercih ettim. önüne de dediğiniz 2 fandan takınca büyük ihtimalle yeterli olucak. bu attığınızda cok iyiydi ama ses olayını biraz daha abartayım dedim önü meshsiz aldım idare edr diye düşünüyorum gayet sessiz.
Be quiet ürünler sessizlik üzerine inşa edilir pişman olmazsınız hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom