Neler Yeni

sessiz klavye önerisi isityorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
bedirhan
red switch deniyor sessizlere galiba tuşları sağlam olursa sevinirim şuanki klavye çok kötü masaya vuruyorum klavyenin space tusu kırılıyor
dareu k75 alıcaktım ama arkadaşlarım pahalı dedi bana da öyle geldi onun gibi siyah/beyaz bildiğiniz klavyeler varmıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
niye vuruyorsun kardeşim? sana dayanacak bir klavye yok, al ucuzundan bişey vur kır.

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam
akanizzm
Discord
akanizzm
red switch deniyor sessizlere galiba tuşları sağlam olursa sevinirim şuanki klavye çok kötü masaya vuruyorum klavyenin space tusu kırılıyor
dareu k75 alıcaktım ama arkadaşlarım pahalı dedi bana da öyle geldi onun gibi siyah/beyaz bildiğiniz klavyeler varmıdır?
İlk olarak sinir ve ruh sağlığı hastalıklarından randevu almanı tavsiye ederim. İkinci olarak ise vura vura kırılmayacak klavye yok maalesef. Ancak bütçe belirtmemisin. https://www.akakce.com/klavye/en-uc...witch-kablolu-oyuncu-si-fiyati,131648680.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Arnold Ciwardagexer

bundan var kulağını dibine yaslasan bile tık ses duyamıyosun çok ilginç bazen yazarken iyice ekrana bakıyorum harfler basıyo mu diye
200 liralık ofis klavyesine 1100 lira fiyat yazmışlar. Bunu almak için harbi enayi olmak lazım bu kadarını da görmemiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,314
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili
Top Bottom