xSparkua.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,026
Hocam bu peluşu nereden aldınız? Kardeşime alayım, kendisi Roblox bağımlısı![]()

stoğu bitti ama yeni bi ürünleri var
Hocam bu peluşu nereden aldınız? Kardeşime alayım, kendisi Roblox bağımlısı![]()
Teşekkür ederim. Peki vesa uyumluluğu olan monitörler için her aparat kullanılabilir mi?Her monitöre uymaz. Vesa uyumluluğu lazım. Bu monitörde var.
Günaydın hocam kusura bakmayın dün yanlış monitörü göndermişim bende ki ekran bu şekilde, buna da uygulayabilirim değil mi?Her monitöre uymaz. Vesa uyumluluğu lazım. Bu monitörde var.
Günaydın, vesa uyumluluğu var.Günaydın hocam kusura bakmayın dün yanlış monitörü göndermişim bende ki ekran bu şekilde, buna da uygulayabilirim değil mi?
Teşekkür ederimGünaydın, vesa uyumluluğu var.
Mousepadden memnun musunuz hocam? Kayganlığı azaldı mı ilk aldığınızdan itibaren?Her hafta açılan mistik konu
Alıntıyı görüntüle
Çok fazla azalma hissetmedim hocam ama çok memnunum.Mousepadden memnun musunuz hocam? Kayganlığı azaldı mı ilk aldığınızdan itibaren?
Hocam gladius 3 düşünüyorum sensei ten var şuan sizce değer mi?![]()
ROG Gladius II Origin | Mouse & Mouse Pad | ROG Türkiye
ROG Gladius II Origin is an ergonomic right-handed optical gaming mouse optimized for FPS, featuring a 12000 DPI sensor, exclusive push-fit switch socket design and Aura Sync RGB lighting.rog.asus.com
Buyrun hocam.
Hocam bence gayet güzel mouse. Benim tek yaşadığım sorun o yan kısımlardaki plastik benzeri kaymaz yapı soyulmaya başlamıştı bir süre sonra. Onun dışımda herhangi bir sorun yaşamadım. Yine de incelemelerine iyi bakın. Sorun yaşayacağınızı sanmam. Hayırlı olsun şimdiden.Hocam gladius 3 düşünüyorum sensei ten var şuan sizce değer mi?