📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Beyler Kurulum Gormek Istiyorsaniz Bu Topluluga Bakmanizi Tavsiye Ederim

Dikaat !! Hayattan Soguyabilirsiniz (Malum Sahis ve Sebeplerden Oturu XD)

Yokmu Benim Setup Bunlarla Kapisir veya En azindan Bunlarin Arasina Girer Diyebilecek Bir Baba Yigit ADSGMFADFGDAFG
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbi Ya Tam Kafayi Yemelik sey gibi Camaro'su Olup ''Eeeh Iste Simdilik idare ediyoruz Bununlada napalim'' Diyen Elaman Gibi
10 saniye dayanabildim 😐

1.webp

Beyler Kurulum Gormek Istiyorsaniz Bu Topluluga Bakmanizi Tavsiye Ederim

Dikaat !! Hayattan Soguyabilirsiniz (Malum Sahis ve Sebeplerden Oturu XD)

Yokmu Benim Setup Bunlarla Kapisir veya En azindan Bunlarin Arasina Girer Diyebilecek Bir Baba Yigit ADSGMFADFGDAFG

Harbi Ya Tam Kafayi Yemelik sey gibi Camaro'su Olup ''Eeeh Iste Simdilik idare ediyoruz Bununlada napalim'' Diyen Elaman Gibi
Aga çok moralim bozuldu neden attın ki bunu şimdi :D

FPS oyunu nasıl oynuyorsunuz acaba?
yani oynuyorum. çokmu dar geldi size yer bence yer bol. klavyeyi sola yapıştırıyorum pad'e göre. fare yetiyor. Elimde fazladan bir mouse pad vardı onu kullanıyorum şuan 2 pad oldu. kırmızı olan full sağa yanaştırdım onun büyüklüğünde mavi var bitane oda sola yanaştırdım.

Bu da benden 😀

Ekler

• IMG_0142.webp
    IMG_0142.webp
    1.2 MB · Hit: 137
  • IMG_0659.webp
    IMG_0659.webp
    1.7 MB · Hit: 135
yani oynuyorum. çokmu dar geldi size yer bence yer bol. klavyeyi sola yapıştırıyorum pad'e göre. fare yetiyor. Elimde fazladan bir mouse pad vardı onu kullanıyorum şuan 2 pad oldu. kırmızı olan full sağa yanaştırdım onun büyüklüğünde mavi var bitane oda sola yanaştırdım.
Monitör çok uzak onu diyorum.

Reis Miss Gibi Masa Iste Daha Ne istiyon ? Ortadaki Demiri Kaldirsan Farkli bir sey ile orta Kismi Cozze Yeter bak mesela seninki gıbı Olan ama cok ıyı duran setuplar

1755163046712-webp.844997
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ya Reıs Su elınızdekı Seylerın Kıymetını Bılın Ya FASDGADHFSDFH
Ya benim masayla karşılaştırırsak, masadaki çekmeceler direkt köşeye monte edildiğinden veya çekmece ile masa tablası arasına yükseltici konulmadığından bi tık kötü duruyor. Yoksa aynı bu fotoğraflardaki gibi yapmak istiyordum ama yapamıyorum arada pay yok çünkü.

Bir ara demonte edip düzeltilmesi için çağıracam IKEA'dan birilerini de fırsatım olmadı.

10 saniye dayanabildim 😐
Ben Acılır Acılmaz Elendım XD

Yalnız Setup Bahane Manzara Sahane

1755163683556.webp

Oyle Bır Fotokı Foruma Yukleyınce Forum cokuyor 5 Defa F5 Atıp Tekrar Denedıkten Sonra Anca resmı koydu her seferınde koyuyor ama forum cokuyordu Daha Ben Ne dıyeyım Hayvan Gıbı Server bıle Bu Fotoyu Kaldıramadı XD

Aga çok moralim bozuldu neden attın ki bunu şimdi :D
Bura'da Paylasilan ve herkesin Begendigi Takdir ettigi Hayal Ettigi Setup'larin Bile Aslinda O Kadar Mukkemmel Saetup Olmadigini Gostermek Icin

Bu Sayede Hayallerimiz Bunlar degil Attigimdaki Gibi Inanilmaz Setuplar olacak ve Bu sayede Daha Ustu Hedefledigimiz icin En kotu Buradakilerine Sahip Oluruz XD
''Yani YKS'ye giren ve Guzel bir yer kazanayim diye 60K'yi hedefleyen adamin siralamasi 100-300K geliyor'ya Bogaz icini Hedefleyen'nin Siralamasi'da Bogaz Iicni Kacirsa bile Cok iyi yerlere Gidebilecek Siralama Geliyor Ya O mantik XASDFSDFGDAFH(Ya tutarsa XD)''

Son düzenleme:
Geri