Şuan da kurulu değil söktüm yeni kasaya vs geçiyorum diyeşuanki halini de at haftaya before after yaparsın![]()
çürüdü hocam parcalandi masada cok rahatt kullaniliyo sorun yaratmiyomousepad şart
nemden sanirim hocam kendiliginden dağıldı bu akşam belli olur mousepad alabilir miyim alamaz miyimmousepad nası çürüdü hocam kaliteli bişey alın rahat edersiniz
www.amazon.com.tr/dp/B09TV1FWF3/ref=asc_df_B09TV1FWF31750628940000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09TV1FWF3&linkCode=asn&psc=1nemden sanirim hocam kendiliginden dağıldı bu akşam belli olur mousepad alabilir miyim alamaz miyim
gece vakti yeni foto gelir mi hocam
Arabalar için kaplamalar var ya bu gmg garageda vs. Isıya vs dayanıklılar iyi olanları tabi baya orj oluyor. (3m marka vs) onla kaplıyorumkarbonu nasıl kaplamayı düşünüyon peki
kusursuz işçilik yaparsan muthis proje olur gibi duruyor. beyaz karbon daha pahalidir bi de dimi boyamadan maliyetli olur sankiArabalar için kaplamalar var ya bu gmg garageda vs. Isıya vs dayanıklılar iyi olanları tabi baya orj oluyor. (3m marka vs) onla kaplıyorum