Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,738
Arkaplan desenini nerden aldınız acaba ? Duvara ne ile yapıştırdınızAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
hafif dekor ekledim ekstra. aklıma duvara yapıştırmalık şerit led koymak geliyo nası durur sizce yaparsam?
Hocam ne gibi artısı var bu monitör ışığının, göz sağlığını koruyorsa almama gerek yok görünüş olarak ne artısı var ?temudan aldım ve çift taraflı
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1756812562029_x4ev1sdqjq&refer_page_sn=10045 Alıntıyı görüntüle
Hocam link atma şansınız var mı sizin aldığınızın rica etsemtemuda satılıyor ucuza 20 li 30 lu set halinde çift taraflı bantla yapıştırılıyo beyaz rengi de var
Hocam link atma şansınız var mı sizin aldığınızın rica etsem
loş bi ışık olunca direk monitörün ekranı gözünü almıyorHocam ne gibi artısı var bu monitör ışığının, göz sağlığını koruyorsa almama gerek yok görünüş olarak ne artısı var ?
var hocamrgb cable linki varmi hocam
Hocam sistem fena ama bi sorum var masa 160cm mi yoksa 200cm mi
argb kontrolü fanlarla aynımı hocam fanlar haricinde farklı modları olmuyormu?var hocam
![]()
2 adet argb neon glow şerit işıkları 8pin ve 24pin - Temu Türkiye
2 adet argb neon glow şerit işıkları - 8pin ve 24pin 5v 3-pin usb-powered dekoratif kablo ile renkli parıltı, ana akım aydınlatma ile uyumlu bilgisayar kutuları, ofis dekoru, bilgisayar için parıltı kablo, ortam aydınlatması, canlı aydınlatma, dayanıklı bağlantılar ürününü Temu' düşük...share.temu.com
Teşekkürler hocam arka deseni alıcam ama monitör ışığına gerek yokmuş sağolun10 adet 33 parça 3d pvc duvar levhası boyutu 30x30 cm yeni - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni tools & home improvement ürünümüzün bir parçası olan 10 adet, 33 parça 3d pvc duvar levhası, boyutu 30x30 cm, yeni elmas tasarımı, su geçirmez, geciktirici, temizlemesi , tv arka plan duvarı, yatak odası, oturma odası dekorasyonu için uygun'i Temu'da .www.temu.com
ben almadım ama bakıyordum bi ara alan çok fazla var türk yorumları da var fazlasıyla bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
loş bi ışık olunca direk monitörün ekranı gözünü almıyor
200.Hocam sistem fena ama bi sorum var masa 160cm mi yoksa 200cm mi
Hocam o arkaplandakiler 30x30 mu 50x50 mi ve kaçar tane enine boyuna bir de monitörünüz kaç inç ?10 adet 33 parça 3d pvc duvar levhası boyutu 30x30 cm yeni - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni tools & home improvement ürünümüzün bir parçası olan 10 adet, 33 parça 3d pvc duvar levhası, boyutu 30x30 cm, yeni elmas tasarımı, su geçirmez, geciktirici, temizlemesi , tv arka plan duvarı, yatak odası, oturma odası dekorasyonu için uygun'i Temu'da .www.temu.com
ben almadım ama bakıyordum bi ara alan çok fazla var türk yorumları da var fazlasıyla bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
loş bi ışık olunca direk monitörün ekranı gözünü almıyor