Neler Yeni

Sevdiğim kız LGS var diye sevgili olmadı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar selam
Ben Başakşehir'e taşındım burada bir okulda eğitimime devam ediyorum ve ilk görüşte aşk denilen şeye yakalandım bir kıza çok sıkı aşık oldum
Aradan 3-4 hafta geçti ve kızın yakın arkadaşı beni sevdiğini söyledi bende onu kırmadan üzmeden güzel bir dille kendimi acındırırarak sevdiğim kızı söyledim sonra ben ayarlarım dedi
Aradan gene 1 hafta geçti beni seven kız knk şöyle yap böyle yap diyor ama saçma sapan ergence şeyler diyor bende ona uymadım gittim sevdiğim kıza açıldım ve bunu yakın arkadaşının arkasından bıçaklama olduğunu söyledi bende beni seven kızın beni desteklediğini söyledim ve teklifimi kabul etti
Aradan gen 3 gün geçti ayrılalım mı dedi bende neden diye sordum LGS var ve hep aklımdasın dedi bende bunun vebalini yani kız derslerine odaklanamazsa suçlu ben olurum diye empati yaptım ve ayrıldık.
Sonra tekrar arkadaş gibi kalmaya çalıştık ama burda iş daha daha kakaya sardı
Şuan kızla küsüm
Aşk acısı çekiyorum kısacası
Lütfen ergen vb laflar ile gelmeyin.
Ne yapsam bilemedim boşluğa düştüm resmen.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Knk yaşın küçük sal lisede yaparsın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk yaşın küçük sal lisede yaparsın.
Abi ama kıza bağlandım resmen ya kız benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyorum ama bir türlü bir araya gelemedik çıldıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@marilyn Duyguyu saklamak yerine anlatmak ne zamandan beri dalga konusu oldu

@marilyn Şuan size ergen gibi geldiğimi biliyorum yaşım gereğince fakat ben yaşıtlarıma göre biraz daha olgunum bunlara dalga geçebilirsiniz sıkıntı yok sadece şunu anlamanı istedim herkesin başına gelebilecek olan "Aşk" adlı DUYGU'ya kapıldım umarım beni anlamışsınızdır
Yoksa yani istediğiniz kadar Hahaha deyin umrumda değil

Son düzenleme:

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sen ne anlatıyon abla gözünü sevim abe
Bak şimdi eğer bir kız sana kendisi teklif yapıyorsa o kızı hiçbirzaman üzmemeliydin geri çevirmemeliydin.
Genelde kızlar hiç yaklaşmaz, ilk zaman eğer yaklaştıysa onunla uzun soluklu güzel anılarınız olabilirdi.

Baştan kaybettin. Sana teklif yapan kızın güzelliği ortalama 10 üzerinden kaçtı?

Bak şimdi eğer bir kız sana kendisi teklif yapıyorsa o kızı hiçbirzaman üzmemeliydin geri çevirmemeliydin.
Genelde kızlar hiç yaklaşmaz, ilk zaman eğer yaklaştıysa onunla uzun soluklu güzel anılarınız olabilirdi.

Baştan kaybettin. Sana teklif yapan kızın güzelliği ortalama 10 üzerinden kaçtı?
7-8

Ben sadece güzelliğe bakmadım ki karakteri de iyi biri

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
7-8

Ben sadece güzelliğe bakmadım ki karakteri de iyi biri
Yaptığına bak be. Oldu mu şimdi?
Karakter olarak sana uyum sağlayacaktı. Kaybettin desem yerinde olur.

Senin istediğin kız artık onu kandırdığını sanıyor. Sana açılan kızla konutuğunu devam ettiğini sanmış bence

Yaptığına bak be. Oldu mu şimdi?
Karakter olarak sana uyum sağlayacaktı. Kaybettin desem yerinde olur.

Senin istediğin kız artık onu kandırdığını sanıyor. Sana açılan kızla konutuğunu devam ettiğini sanmış bence
Yok herşeyi zaten açık açık biliyor
Derste sürekli bana bakıyor (benim sevdiğim)
Ama yanına gidip soru soruyorum cevap vermiyor ve imalı imalı bakıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom