Neler Yeni

Sevdiğim kız LGS var diye sevgili olmadı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,480
İsim
uwu
Abi ama kıza bağlandım resmen ya kız benden hoşlanıyor bende ondan hoşlanıyorum ama bir türlü bir araya gelemedik çıldıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@marilyn Duyguyu saklamak yerine anlatmak ne zamandan beri dalga konusu oldu

@marilyn Şuan size ergen gibi geldiğimi biliyorum yaşım gereğince fakat ben yaşıtlarıma göre biraz daha olgunum bunlara dalga geçebilirsiniz sıkıntı yok sadece şunu anlamanı istedim herkesin başına gelebilecek olan "Aşk" adlı DUYGU'ya kapıldım umarım beni anlamışsınızdır
Yoksa yani istediğiniz kadar Hahaha deyin umrumda değil
Knka bnde de aynısı oldu sal gitsin 🙁

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ne kadar boş olduğunu söylesekte ortaokul öğrencisi olduğun için anlamayacaksın sanırım. En doğru kişiyi bulsan ne olacak ki? Ayrı liselerde ayrı üniversitelerde okuyacaksınız yüksek ihtimalle. Okulun bitene kadar 8 yıl boyunca ortaokul aşkınla uzak ilişki yaşayacağını düşünüyorsan hayal aleminden çık derim.
Rüzgar, acımıyor sert esiyordu.🤣🤣🤣

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Niye olmasın, duygularım ile dalgga geçmeye hakkın yok kusura bakma
Yahu dalga geçmedim. Sakin ol. Allah da beni kahretsin. Bak forumda yenisin. Biz böyle iletişim kuruyoruz. Mesela @joker♤ diye biri var, ne idiğü belirsiz. @Realhas the Great diye biri var, gay olduğnu öğrendik çok üzüldük. @MematiBaş🚬 adam kesmeyi sever. Tüm konularda makara yaparak yardımlaşıyoruz. Bak şimdi de sana şahsi fikirlerini sunucağım. Bir sonraki mesajımda..

Yahu dalga geçmedim. Sakin ol. Allah da beni kahretsin. Bak forumda yenisin. Biz böyle iletişim kuruyoruz. Mesela @joker♤ diye biri var, ne idiğü belirsiz. @Realhas the Great diye biri var, gay olduğnu öğrendik çok üzüldük. @MematiBaş🚬 adam kesmeyi sever. Tüm konularda makara yaparak yardımlaşıyoruz. Bak şimdi de sana şahsi fikirlerini sunucağım. Bir sonraki mesajımda..
Wtf?!

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
@Letrion kral adamdır. Eleştirilerine kulak as. (Aramızda kasın, eşcinsel olduğunu düşünüyorum.) Seni ergence görüp yadırgamak için söylemedi. Sadece kendi tecrübelerini anlatmak istedi. Neyse bence bu yaşlarda bu hislere kapılman çok normal. Kızın perspektifinden baktığımda seni üzmemek için LGS'yi bahane ettiğini düşünüyorum. Üstelik imalı imalı hareketleri olduğunu söyledin. Biraz zamana bırak. LGS zaten 4 Haziran'da. 4 gün kalmış. Bırak bunları düşünmeyi sınavdan sonra konuşursunuz. Hâlâ sana karşı soğuksa. Bırak gitsin. Bu arada diğer kızı da @_Zaur_'un da dediği gibi kaçırmış olabilirsin. Bak Emirhan. Daha 8. Sınıfın, 14 yaşındasın. Önünde lise, üniversite var. Rüzgar'ın yani @Letrion'un da değindiği gibi lise ve üniyi uzaktan ilişikiyle yürütebileceğini düşünebiliyor musun? Büyüyünce anlarsın. Bu zamanda bu işler gerçekten boş iş. Yoksa duygularına saygımız sonsuz, değil mi Rüzgar?

aw demişsin yani küdür raporlandın
biir aw yazmıştı küfürden yedi uyarıyı
Şimdi seni de raporlayayım mı Tuna?🤣

@Letrion kral adamdır. Eleştirilerine kulak as. (Aramızda kasın, eşcinsel olduğunu düşünüyorum.) Seni ergence görüp yadırgamak için söylemedi. Sadece kendi tecrübelerini anlatmak istedi. Neyse bence bu yaşlarda bu hislere kapılman çok normal. Kızın perspektifinden baktığımda seni üzmemek için LGS'yi bahane ettiğini düşünüyorum. Üstelik imalı imalı hareketleri olduğunu söyledin. Biraz zamana bırak. LGS zaten 4 Haziran'da. 4 gün kalmış. Bırak bunları düşünmeyi sınavdan sonra konuşursunuz. Hâlâ sana karşı soğuksa. Bırak gitsin. Bu arada diğer kızı da @_Zaur_'un da dediği gibi kaçırmış olabilirsin. Bak Emirhan. Daha 8. Sınıfın, 14 yaşındasın. Önünde lise, üniversite var. Rüzgar'ın yani @Letrion'un da değindiği gibi lise ve üniyi uzaktan ilişikiyle yürütebileceğini düşünebiliyor musun? Büyüyünce anlarsın. Bu zamanda bu işler gerçekten boş iş. Yoksa duygularına saygımız sonsuz, değil mi Rüzgar?

Şimdi seni de raporlayayım mı Tuna?🤣
Teşekkür ederim. abi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,603
Üyeler
164,029