9. sınıftayım 10. sınıfa geçeceğim.kaça gidiyorsun?
Eğer kızın seni sevdiğine inanıyor isen açılabilirsin. Böyle diyorum çünkü reddedilmek üzücü bir durum. Bende böyle bir şey yapacaktım ancak "friendzone" mi herneyse ona alındım işte (yani bana şu mesaj verildi: açılma reddedeceğim)9. sınıftayım 10. sınıfa geçeceğim.
Millet ne der diye yaşadığın sürece, kafeste mahsur bir kuş gibi olacaksın. Ne olur adın çıksa bugün ölüp gitsen ve aradan bir kaç yıl geçse adını kaç kişi hatırlar? Bırak insanların ne diyeceğini ne düşüneceğini insanlar her şeyi düşünür insanlar hep konuşur çoğu zaman da boş konuşur. Git istediğini söyle kıza duygularını belli et ve isterse kabul etmesin seni. Kaybedecek hiç bir şeyin yok.Sevdiğim kıza nasıl açılırım? Onunda bana karşı bir şey hissediyor gibi geliyor ama eğer hissetmiyorsa ve ona açıldığımı diğer kişilere yayılırsa okulda komple benim adım çıkar. Ne yapmalıyım?
Boş ver dersine çalış.
valla bro,çıkma teklifi et.ama,ilk önce bir samimiyet kur.9. sınıftayım 10. sınıfa geçeceğim.
aga beEn kötü reddedilirsin. Ben de 6 ay önce reddedildim şu ana kadar okuldan kimse gelip way reddedilmişsin demedi. Açılırken tavsiye aldığım arkadaşıma dedim sen de açıl diye, cesaret edemedi. 1-2 gün önce açılmış şu an sevgililer.
Lisedeki sevgililerden de bir şey olduğu söylenemez.
En iyi taktikÖzelden ona at
2 tane sistem topla, kızın sisteme Rampage PSU al ve beraber oyun oynayın. Bir süre sonra kızın PSU patlar o da korkudan kucağına atlar. Teselli edeyim derken bakışma, koklaşma kızı kendine bağlarsın...