Sevdiğim kıza nasıl açılırım?

BlazeBlade

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Sevdiğim kıza nasıl açılırım? Onunda bana karşı bir şey hissediyor gibi geliyor ama eğer hissetmiyorsa ve ona açıldığımı diğer kişilere yayılırsa okulda komple benim adım çıkar. Ne yapmalıyım?

Sevdiğim kıza nasıl açılırım? Onunda bana karşı bir şey hissediyor gibi geliyor ama eğer hissetmiyorsa ve ona açıldığımı diğer kişilere yayılırsa okulda komple benim adım çıkar. Ne yapmalıyım?
Adın falan çıkmaz dert etme. Sen açıl, içinde kalmasın. Olmazsa da üstelemezsin en azından. Millet duyar diye dert etme.

En kötü reddedilirsin. Ben de 6 ay önce reddedildim şu ana kadar okuldan kimse gelip way reddedilmişsin demedi. Açılırken tavsiye aldığım arkadaşıma dedim sen de açıl diye, cesaret edemedi. 1-2 gün önce açılmış şu an sevgililer.

Reddedileceğini bilerek teklif et. En azından olay kötü sonuçlanırsa pişman olmazsın. YTD

Yapma pişman olursun

Git açık açık teklif et.
Seni arkadaşım olarak görüyorum derse de arklarla dc oynuyorduk de YTD

Peki yavaş yavaş yaklaşsam sorun olur mu? Şu an instagramdan takipleşiyoruz. Mesela sohbet ettikten sonra daha yakınlaşsam olur mu?

Emin olamdan yapmanı önermem. Profesör @Emydn10 lütfen gülmeyi bırak ve arkadaşa yardım et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,917
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri