- Reaksiyon skoru
- 27
Arkadaşlar öncelikle yaşın küçük falan fistan işte diye dalga geçilmesin normalde sevgili falandır pek umrumda olmaz ama canıma tak etti anlatıyorum. Öncelikle 12. Sınıfa gidiyorum bu zamana kadar okulda aşırı popüler böyle playboy tarzı takılmadım ama okulda yine kendi yaş grubumda falan tanınıyorum diyebilirim. Öncelikle son sınıfa gelene kadar genelde böyle sakin kendi halinde arkadaşlarla falan takılan derslerine dikkat etmeye çalışan bir öğrenci oldum. Ama şöyle bir sıkıntı vardı bende çocukluğumdan beri utangaç olan bir insandım ne kadar erkek arkadaşla falan takılsam da karşı cinsle 11. Sınıfa kadar doğru düzgün bile konuşamazdım. Ta ki 11. Sınıfta dershaneye başladım böyle olan ben bir anda kızlarla falan konuşabilmeye( saçma gelebilir ama gerçekten karşı cinsle konuşmaya bir zamanlar utanıyordum.) işte kızlı erkekli gruplarla dalan takılmaya başladık dershanede bizim bir kemik kadro oluştu yani kız erkek demeden iletişimi iyi kuran bir kişiye dönüştüm ki bu okula da yansıdı sınıftaki kız gruplarıyla aram yokken onlarla görüşmeye takılmaya başladım. İşte benim meselem burda başladı bu zamana kadar sevgilidir kızdır derdim yoktu ancak 11. Sınıfta ta 9 dan beridir aynı sınıfta ve aşırı samimi olmadığım bir kıza biraz tutuldum 11’in sene sonları. Ama hiç derdim olmadı bu zamana kadar takılmalık manitam olsun falan hiç uğraşamam ama bu kıza gerçekten aşırı tutuldum araya yaz tatili girdi falan ben ***** gibi okulların açılmasını bekledim ve açıldı. Hala kıza bitiyorum neredeyse arada ben bakıyorum birkaç kere hatta baktığımı farketti ama ilerisi gitmiyor asıl problem burda. Ne yaparsam yapayım çocukluktan gelen utanç ile bir kıza açılamıyorum. Dershanede de vardı yok ileriye gidemiyorum. Kızla aşırı samimiyetim yok sadece çıkışta falan görürsem görüşürüz diyebiliyorum ilerisinde ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Hani tabi dışarıdan arkadaşların samimiyetle söylediğine göre normal orta yakışıklılıkta giyimine dikkat eden 180 boyunda 79 kilo biriyim fiziğimden de memnunum hani bir sıkıntı yok. Ama benim derdim tip fizik değil bu yaşıma geldim kimler kimler sevgili yapabiliyor bu kadar özgüven nereden geliyor anlayamıyorum. Normalde bu kadar kasmazdım karı kız meselesi bir de yks senesi ama gerçekten beni rahatsız ediyor bu durum. Kusura bakmayın biraz uzun olabilir ama tavsiye istiyorum. Bari sevdiğim kıza açılayım içimde kalıcağına bir şansımı denemiş olurum diyorum hem de biraz cesaret kazanmış olurum diyorum ama o özgüveni bulamıyorum.