Neler Yeni

SEVGİLİM BENDEN UZUN

Bura.K

80+ Silver
arkadşlar ben 168 im o 175 ama çok seviyorum ama ben bodycim kalıbım var şeffaf bir şekilde fikirlerinizi belirtin olur mu olmaz mı
Kafa yapınız 70'lerden kalmadıysa ilişkinizde bir sıkıntı yaratmaz. Eskilerin şöyle saçma bir sözü vardır "erkek, kadından uzun olmalıdır" şeklinde. Saçma bir söz. Söz bile denemez buna.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
arkadşlar ben 168 im o 175 ama çok seviyorum ama ben bodycim kalıbım var şeffaf bir şekilde fikirlerinizi belirtin olur mu olmaz mı
Konuyla çok alakasız olucak ama kilo almak için bi tavsiye verirmisin.
Konu ile ilgilide şunu diyeyim sorun olmaz.Boy aşka engel değil.

Rulep

80+ Gold
erkeğin kalıplı uzun olması daha estetik duruyor doğruya doğru bende isterim kızın omuzuna kolumu atıp sarılarak yürümek benim açımdan pek mümkün gözükmüyor benimde uzun boylu kızlar hoşuma gidiyor 180 lerden fırsat kalırsa ayarlıcaz inşallah ağzının tadını biliyorsun valla en iyisini yapmışsın hiç aklına getirme böyle şeyler dewamke

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Birbirinizi seviyorsanız yapacak bir şey yok, boşuna boy farkına takılıp kendini yıpratma.

Ama ne yalan söyliyim ben ilişki öncesinde güzelliğine, boyuna ve kilosuna bakıyorum karşımdakinin. Sonuçta sevmeden, tanımadan, iç güzelliğini bilmeden önce fiziksel özelliklerine bakarak bir yol çiziyoruz.

Mesela omuz hizama gelen bir arkadaşım olduğunda daha çok hoşuma gidiyor. Sarılmak, sarılarak dolaşmak felan çok daha rahat oluyor ve hoş gözüküyor.

Boyum uzun olduğu için 1.50 1.55 boyunda bir kızla arkadaşlık düşünmüyorum bile. Bir kaç kez tecrübem oldu hiç hoş olmuyor. Yolda sarılarak mı yürüyor o kolu istemsizce yorulup yavaş yavaş kalçana kadar geliyor ne o rahat ediyor ne sen. 😅

Boyuma çok yakın bir kızla arkadaşlık yaşamayıda sevmiyorum. İki kalıplı insan bir aradayken yer problemi çok oluyor. Sarılarak yürümek yine imkansız hal alıyor. Kolumu omzuna atsam çok daha komik görüntü. İkimizde bele sarılsak açılış törenindeymiş gibi duruyoruz. 😂

Tabii fabrikadan insan üretmiyoruz o yüzden akışına bırak.

Son düzenleme:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
Benden uzun kızla 4 yıl çıktım. Nasıl yorumlarsan yorumla.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
Hocam olmasını olur eğer sevgiliniz veya siz buna kafayı takıyorsunuz sevgiliniz sportif ayakkabılar giyebilir yani tabanı ince ayakkabıları ve siz de biraz tabanı kalın ayakkabılar giyerek arada ki boy farkını azaltabilirsiniz ama hocam sevgilim kafaya takmıyor ben öyle düşünüyorum diyorsan boşver karakterin iyi olduğu sürece vücut 2.plana kaçıyor tamam tanışırken veya ilk birbirinize gördüğünüz zaman dış güzellik ön plana çıkıyor ama bu işleri ilerlettiğiniz zaman onun da kendi de sevmediği kusurları(aslında kusur değil)olduğunu öğreniyorsunuz, kısacası karakteriniz iyi, birbirinize anlayışlı vb. Olduğunuz sürece gerisi önemli değildir.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Eğer pp gerçek sen isen ben bile düştüm. Bence dert etme.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam insanın elinde olmayan şeyler için üzülmesi ve bunları kafaya takması saçma bir şey, bence gayet de olur neden olmasın

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Knk sevgiline sorsana bize ne soruyon :D