Neler Yeni

Seviye tespit sınavı mantıklı mıdır ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bütün okullarda yok diye biliyorum, şahsen hiç görmedim çünkü 11 yıldır aynı okuldayım.
Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var.
Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz.

Bizim okul böyle ve ben orta sınıftayım.
Her ne kadar beni pek etkilemesede alt sınıfta yani tembel sınıfta tembel olan kendini geliştirmeye fırsat bulamıyor çünkü etrafında tembeller var ve ders verimli geçmiyor. (Deneyimledim ve kurtulmak zor)

Ben 5. Sınıftan beri bu sistemde 2 ayda bir sınava giriyorum ve iyi alırsam çalışkanla aynıyım, kötü alırsam tembelin yanında kalıyorum ve ister istemez kaynaşınca sınıf çıkmakta zorlaşıyor,bu sefer tembel kalıyorum.

Sizce sistem doğru mudur ?
Değilse veya doğruysa sebeplerini açıklayınız.

Şahsen ben mantıklı bulmuyorum.

KlausM

80+ Silver
Önceden bizde de vardı amacı okuyacak ve okumayacakalrı farklı sınıflara atmak çalışanlara engel olmasın maksat ben de saçma buluyorum aslında

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden bizde de vardı amacı okuyacak ve okumayacakalrı farklı sınıflara atmak çalışanlara engel olmasın maksat ben de saçma buluyorum aslında
Tembel nolacak bu durumda ?
Yine tembel kalacak.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bütün okullarda yok diye biliyorum, şahsen hiç görmedim çünkü 11 yıldır aynı okuldayım.
Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var.
Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz.

Bizim okul böyle ve ben orta sınıftayım.
Her ne kadar beni pek etkilemesede alt sınıfta yani tembel sınıfta tembel olan kendini geliştirmeye fırsat bulamıyor çünkü etrafında tembeller var ve ders verimli geçmiyor. (Deneyimledim ve kurtulmak zor)

Ben 5. Sınıftan beri bu sistemde 2 ayda bir sınava giriyorum ve iyi alırsam çalışkanla aynıyım, kötü alırsam tembelin yanında kalıyorum ve ister istemez kaynaşınca sınıf çıkmakta zorlaşıyor,bu sefer tembel kalıyorum.

Sizce sistem doğru mudur ?
Değilse veya doğruysa sebeplerini açıklayınız.

Şahsen ben mantıklı bulmuyorum.
Mantıksız buluyorum lgsden kötü alan iyi bir üniversiteye gidemez gibi bişey bu mesela şey var 5.sinifta dil sınavı yapıp ing sınıfı açıyorlar 1 tane o mantıklı bence bu saçma

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bizim lisede LGS puanına göre yapmışlardı direkt. Sizde sanırım her sene sınavla sınıf değişiyor. Etik de değil bence

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim lisede LGS puanına göre yapmışlardı direkt. Sizde sanırım her sene sınavla sınıf değişiyor. Etik de değil bence
Bence de hocam bu durumda kimse sınıf değişmiyor, lisede 3 yıldır tanıdıklarım şuan aynı sınıf seviyesindeler. Tembellerde aynı şekil.

Top Bottom