Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
Bütün okullarda yok diye biliyorum, şahsen hiç görmedim çünkü 11 yıldır aynı okuldayım.
Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var.
Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz.
Bizim okul böyle ve ben orta sınıftayım.
Her ne kadar beni pek etkilemesede alt sınıfta yani tembel sınıfta tembel olan kendini geliştirmeye fırsat bulamıyor çünkü etrafında tembeller var ve ders verimli geçmiyor. (Deneyimledim ve kurtulmak zor)
Ben 5. Sınıftan beri bu sistemde 2 ayda bir sınava giriyorum ve iyi alırsam çalışkanla aynıyım, kötü alırsam tembelin yanında kalıyorum ve ister istemez kaynaşınca sınıf çıkmakta zorlaşıyor,bu sefer tembel kalıyorum.
Sizce sistem doğru mudur ?
Değilse veya doğruysa sebeplerini açıklayınız.
Şahsen ben mantıklı bulmuyorum.
Seviye tespit sınavı yani sınıf belirleme sınavı diye bir sınav var.
Her dersin olduğu sınava giriyorsunuz ve alacağınız puana göre tembelseniz tembel sınıfa, çalışkansanız çalışkan sınıfına giriyorsunuz.
Bizim okul böyle ve ben orta sınıftayım.
Her ne kadar beni pek etkilemesede alt sınıfta yani tembel sınıfta tembel olan kendini geliştirmeye fırsat bulamıyor çünkü etrafında tembeller var ve ders verimli geçmiyor. (Deneyimledim ve kurtulmak zor)
Ben 5. Sınıftan beri bu sistemde 2 ayda bir sınava giriyorum ve iyi alırsam çalışkanla aynıyım, kötü alırsam tembelin yanında kalıyorum ve ister istemez kaynaşınca sınıf çıkmakta zorlaşıyor,bu sefer tembel kalıyorum.
Sizce sistem doğru mudur ?
Değilse veya doğruysa sebeplerini açıklayınız.
Şahsen ben mantıklı bulmuyorum.