sayın yönetici. sana sorum şu:O konuya yazmaya üşeniyor, sen de telefonu yan çevirmeye üşeniyorsun bu durumda
Ikiside yardim eden araştırıp yardim etmeli, yardim alan tüm detayları vermeli.sayın yönetici. sana sorum şu:
yardım isteyen mi daha çok çaba göstermeli, yardım eden mi? yardım isteyen yarım yamalak bilgi verirse ben konuyu pas geçiyorum şahsen.
Eşit olmalı.sayın yönetici. sana sorum şu:
yardım isteyen mi daha çok çaba göstermeli, yardım eden mi? yardım isteyen yarım yamalak bilgi verirse ben konuyu pas geçiyorum şahsen.
yardım isteyen tüm detayları verirse sorun yok zaten. yardım edenin işi kolaylaşmış olur.Ikiside yardim eden araştırıp yardim etmeli, yardim alan tüm detayları vermeli.
Xenforo'nun konum seçeneğinde öyle bir ayar yok maalesef.
yarım yamalak bilgiye eşit şekilde yarım yamalak yardım oluyor işte.Eşit olmalı.
Yazacaksın, cevap arıyorsan detayları yazacaksın. Yardım istiyorsan 10 dakika da değil konuyu 15 dakika da yazacaksın.Her seferinde sistemin özelliklerinimi yazacağım?
İmzamda yazıyor işte ha imzamda okumuşunuz ha konuda ne fark eder?
Telefonda dikey şekilde imzayı görebilme : açık-kapalı şeklinde ayar gelse güzel olur.O konuya yazmaya üşeniyor, sen de telefonu yan çevirmeye üşeniyorsun bu durumda
Hazır sistem olsa sitemin adını yazarım fakat hazır sistem olmadığı için özelliklerini yazmak uğraştırır.Yazacaksın, cevap arıyorsan detayları yazacaksın. Yardım istiyorsan 10 dakika da değil konuyu 15 dakika da yazacaksın.
Yarın bir gün o kişi imzasını değiştirdiğinde konunun geçerliliği kalmıyor ama bunu da hesaba katmak lazım.O konuya yazmaya üşeniyor, sen de telefonu yan çevirmeye üşeniyorsun bu durumda