Şeyh Said Hakkında ne düşünüyorsunuz? | Kendi düşüncelerim ve belgelerle

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla kanka senin tanıdığın kürtler asimile olmuş. Bugün bi vana git bitlise hakkariye urfaya git. Sokakta gördüğün her 3 kişiden 2 si apocu. Hdp seçmeninin tamamı pkkya oy attığını bilerek atıyor. Ki ben ankarada yaşıyorum son zamanlarda çevremdeki gizliapocuların fikirlerini söylemekte artık çekinmediğini görüyorum. İş yerinde beraber yemek yediğimiz insanların apocu olduklarına şahit oldum. Artık gizlemiyolar
Ben Malatyalıyım ve orada yaşıyorum aynı zamanda anne tarafım Elazığlı olduğu için onlarla da aynı şekilde bağlarımız sıkı ve buralarda en ufak pkk ve ya hdp'ye karşı destek gösterilmiyor. Dediğiniz yerlerde inkar edilemez derecede fazla bir pkk sempatizanlığı var bunu zaten inkar etmem. Benim demek istediğim Kürtler diyerek genelleme yapılmaması gerektiği.

Ben Malatyalıyım ve orada yaşıyorum aynı zamanda anne tarafım Elazığlı olduğu için onlarla da aynı şekilde bağlarımız sıkı ve buralarda en ufak pkk ve ya hdp'ye karşı destek gösterilmiyor. Dediğiniz yerlerde inkar edilemez derecede fazla bir pkk sempatizanlığı var bunu zaten inkar etmem. Benim demek istediğim Kürtler diyerek genelleme yapılmaması gerektiği.
Biliyorum dostumda apocu olmayan kürtler azınlık şu an

Biliyorum dostumda apocu olmayan kürtler azınlık şu an
Dostum bende zaten bunu tartışmıyorum kim azınlıkta ve ya değil diye. Genelleme yapılmaması gerektiğini söylüyorum.

İşte bunun kaynağı nedir. Ben yukarıda yazdığım çoğu şeyin altına kitabı ve sayfasını ekledim. Muhalefet etmek yada şeyh saidi savunduğum için demiyorum.
Yillar once 1914'te yine bagimsiz bir kurdistan icin isyan etmis,isyani bastirmaya gelen kuvvetler tarafindan yakalanacagini anlayinca Rus konsolosluguna siginarak canini kurtarmisti
Atatürkün Emniyet Müdürü
Orhan erinç

Saidin best kankilerinden biri de kürt teali cemiyeti kurucusu seyyid abdülkadir isimli şahıstır. Kendisi de o olaylardan sonra ayaklanma çıkarttığı için asılmıştır zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kürtler'e sormuyorsunuz hocam. Düşüncesi şeriat olan Atatürk'den nefret eden ve Cumhuriyeti aşağılayanlara soruyorsunuz bunu. Benim tanıdığım Kürtler bu ülkenin toprak bütünlüğünü savunan, Atatürkçü insanlardan oluşuyor. O sizin söylediklerinizin amacı da zihniyeti de farklı.
Katılıyorum bu ülkenin vatansever Kürtleri Atatürkçü olmasa bile vatanperverdir. Özellikle 91, 99, 2006 da suriye ve ıraktan göçen bölgeler özellikle hdp ve apo destekçisi

Katılıyorum bu ülkenin vatansever Kürtleri Atatürkçü olmasa bile vatanperverdir. Özellikle 91, 99, 2006 da suriye ve ıraktan göçen bölgeler özellikle hdp ve apo destekçisi
Dediğim gibi ben Malatyalıyım. Doğduğumdan beri kendimi Türk bildim. 19 yaşındayım biri sorsa Türküm derim çünkü öyleyim. Türküm, Türkçüyüm, Atatürkçüyüm. Ailem tanıdıklarım çevremin neredeyse hepsi öyle. Ama Elazığdan ileriye gittikçe orada fikirler istemediğimiz şekilde değişiyor.

Dediğim gibi ben Malatyalıyım. Doğduğumdan beri kendimi Türk bildim. 19 yaşındayım biri sorsa Türküm derim çünkü öyleyim. Türküm, Türkçüyüm, Atatürkçüyüm. Ailem tanıdıklarım çevremin neredeyse hepsi öyle. Ama Elazığdan ileriye gittikçe orada fikirler istemediğimiz şekilde değişiyor.
Öyle malesef bende Şırnak Cizre'de yaptım askerliğimi 2023 yılında gördüm yani dediklerinizi. Saç traşı yüzünden bize tip tip bakan insanlarla doluydu ellerinden gelse bizi öldürecekler orda 😂

Öyle malesef bende Şırnak Cizre'de yaptım askerliğimi 2023 yılında gördüm yani dediklerinizi. Saç traşı yüzünden bize tip tip bakan insanlarla doluydu ellerinden gelse bizi öldürecekler orda 😂
Öyle baktıklarına bakma. Korkudan bir şey yapamazlar. Hiç biri o cesarete sahip değil.

Vatan haini ve ingiliz işbirlikçisi, Vatana ve Millete karşı olanlara ölüm.

Konuyu tekrar gündeme getirdim, fakat arkadaşların söylediklerine dair (örneğin İngilizlerle işbirliği iddiası) herhangi bir rapor veya belge bulunmamaktadır; tamamen iddialardan ibaret. Yazdıkları yanıtlardan ve kullandıkları cümlelerden, olay hakkında tamamen bilgisiz oldukları ve konuya duygusal yaklaştıkları açıkça görülüyor.

Örneğin “Bir Türk öldürmek, yetmiş gâvur öldürmekten efdaldir” şeklinde bir ifade yazmışlar. Belge veya bu ifadenin geçtiği kaynağı sorduğunuzda ise cevap vermemişler. Umarım gerçekten bir kaynakları vardır ve sadece görmemişlerdir; ama genelde olmuyor. Bence körlük derecesinde bir vatanseverlik, bence, can sıkıcı olabiliyor ve o sevmedikleri malum gruptan bir fark bırakmıyor.

Sonuç olarak, bizim insanımızla sağlıklı fikir alışverişi yapmak zor. Kaynak soruyorsunuz, adam “astım gitti” diye yanıt veriyor. :D
Bu insanlar tarihi 1. ve 2. el kaynaklardan araştırmak yerine Yu*uf Kay*alp, İnstagram ve 8.sınıf inkılap kitabından öğrendiklerinden dolayı böyle. İlk mesajımda ismet inönünün kitabından ingiliz konusuyla ilgili sağlam bir belge göstermeme rağmen hala astım gitti diyebiliyorlar :D:D:D Daha ata dedikleri adamı tanımıyorlar.

Bu insanlar tarihi 1. ve 2. el kaynaklardan araştırmak yerine Yu*uf Kay*alp, İnstagram ve 8.sınıf inkılap kitabından öğrendiklerinden dolayı böyle. İlk mesajımda ismet inönünün kitabından ingiliz konusuyla ilgili sağlam bir belge göstermeme rağmen hala astım gitti diyebiliyorlar :D:D:D Daha ata dedikleri adamı tanımıyorlar.
1000004319.webp
astım gitti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,035
Üyeler
184,721
Son üye