Yardım Shappire 9070xt nitro+ ve coil whine

Hocam ses olayı çok geriyor beni. hoparlörde oynuyorum genelde .
İşte burada soru sormanıza gerek yok bence. Kartı başkası kullanmayacak, 3-5 gün sonra ondan pişman olacak kişi sizsiniz ya da keşke iade etmeseydim diyecek olanda. Ama şahsen ben kulaklık dışında da öyle sorunlu CW olan bir model kullanmak istemezdim.

Hocam ses olayı çok geriyor beni. hoparlörde oynuyorum genelde .
Ses için bazı çözümler denenebilir Undervolt gibi Sonuçta işin aslı Bobin sesi bu Zamanında Asus Rog strix 4080 dede başıma gelmişti Undervolt yaparak azaltmıştım aradan 1 yıl sonra Komple kesilmişti. Bence araştır yinede sen bilirsin.

Ses için bazı çözümler denenebilir Undervolt gibi Sonuçta işin aslı Bobin sesi bu Zamanında Asus Rog strix 4080 dede başıma gelmişti Undervolt yaparak azaltmıştım aradan 1 yıl sonra Komple kesilmişti. Bence araştır yinede sen bilirsin.
akşam bi deneyeyim undervolt ile kullanmayı. bakalım sesi gitcekmi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte burada soru sormanıza gerek yok bence. Kartı başkası kullanmayacak, 3-5 gün sonra ondan pişman olacak kişi sizsiniz ya da keşke iade etmeseydim diyecek olanda. Ama şahsen ben kulaklık dışında da öyle sorunlu CW olan bir model kullanmak istemezdim.
öylede her türlü pişman olmak istemem

O yüzden bu kadar kararsızım

akşam bi deneyeyim undervolt ile kullanmayı. bakalım sesi gitcekmi.

öylede her türlü pişman olmak istemem

O yüzden bu kadar kararsızım
Ses seni rahatsız etmiş, daha kararsızlık yaşayacan bir problem yok yani. Bu benim fikrim.

Ses seni rahatsız etmiş, daha kararsızlık yaşayacan bir problem yok yani. Bu benim fikrim.
Undervolt deneyeceğim. Ondan sonra karar vereceğim. İade ettiğim icin pişman olmak istemem. Baya ucuza aldık çünkü

Geri