Teşekkür ederim o zaman uğraşmayalım.Kablosu bence kısa kasam masaüstünde olmasına rağmen kullanırken zorluyor. Oyun kısmı tartışılır ben kullanmazdım.
Teşekkür ederim o zaman uğraşmayalım.Kablosu bence kısa kasam masaüstünde olmasına rağmen kullanırken zorluyor. Oyun kısmı tartışılır ben kullanmazdım.
Yazın oyun oynarken çok rahat oluyor iem kulaklıklar hocam kablosu kısa uzatıcı ile kullanıtoeum benKablosu bence kısa kasam masaüstünde olmasına rağmen kullanırken zorluyor. Oyun kısmı tartışılır ben kullanmazdım.
Hocam bass nasıl ? Hiphop dinlerken keyifli oluyor mu?Kz dawn mikrofonlu 45tl
Kendimde kullanıyorum 45tl ye bedava.
Kablosuza alıştım zor geliyor kablolu artık. arada müzik için kullanıyorum tatmin ediyorYazın oyun oynarken çok rahat oluyor iem kulaklıklar hocam kablosu kısa uzatıcı ile kullanıtoeum ben
Çok fazla kulaklık denemiş biri değilim, eq ayarı ile tatmin ediyor beni. 45tl özelinde düşünürsek mükemmel diyebilirim.Hocam bass nasıl ? Hiphop dinlerken keyifli oluyor mu?
Alınabilir, fazlasına ihtiyaç yoksa graywood v4 daha iyi 80 adedi 200tl ye geliyor.230~ TL'ye denk geliyor 110 adet, alınır mı ? aşırı hafif, cherry mx red'den bile hafifKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Bunlar alınır mı kaç günde geliyorKonudaki fiyatlara vergi dahildir.
Her hesap 1 ürün indiriminden faydalanabilir, fiyatlar yeni hesap için geçerlidir.
Yeni hesap açtıktan sonra profilden puan kısmına girip görevleri tamamlayıp 121 puana tamamlanması gerekiyor.
Ödeme adımında hem kupon hem puan kullanılmalı.
Bulduğunuz bu tarz ürünleri konuda paylaşırsanız birlikte yararlanmış oluruz.
Termal pad 100’lü 30tl
![]()
Fanlar ve Soğutma
api-shein.shein.com
Gpw grip tape 2 adedi 35 tl
120 adet dot skatez 48tl
Samsung watch 7 kordon 3 adedi 43 tl
Leobog graywood v4 switch 20 adedi 52tl
Attack shark coiled klavye kablosu 120tl
Ürün tercihi size kalmış. 10-15 güne gelir. Tc hakkınız varsa ürünleri toplu değilde ayrı ayrı alırsanız daha ucuza gelir.Bunlar alınır mı kaç günde geliyor
Hayır öyle bir şey yok datafrogun kolu satın alınabilirdi fakat herkes iptal yemişti.Ödemesi alınan her ürün gönderilir sıkıntı olmaz
TC hakkı nasıl oluyor sadece kendiminkini kullanıcamÜrün tercihi size kalmış. 10-15 güne gelir. Tc hakkınız varsa ürünleri toplu değilde ayrı ayrı alırsanız daha ucuza gelir.
Gönderilene kadar o zaman. Şuana kadar aldığım hiçbir ürün iptal olmadı.Hayır öyle bir şey yok datafrogun kolu satın alınabilirdi fakat herkes iptal yemişti.
Aylık 5 paket hakkı var tc başınaTC hakkı nasıl oluyor sadece kendiminkini kullanıcam
Tek alsam daha ucuz mu oluyor bu halide ucuz ama farklı ürün alırım belkiGönderilene kadar o zaman. Şuana kadar aldığım hiçbir ürün iptal olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aylık 5 paket hakkı var tc başına