Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,606
Hocam castor bass pro felan bakabilirsiniz istersenizalınabilecek en iyi ürün nedir arkadaşlar? bunu kesin al kaçırma gibisinden bir şey var mı?
Hocam castor bass pro felan bakabilirsiniz istersenizalınabilecek en iyi ürün nedir arkadaşlar? bunu kesin al kaçırma gibisinden bir şey var mı?
Hocam castor bass pro felan bakabilirsiniz istersenizBen almanyadan ea500lm simgot getirdim hiç hoşuma gitmedi şimdi sahibindene satışa koydum. Şimdide castor bass pro satın alıyorum bakalım. Kulaklık tiz bakımından çok iyi ama ben bass canavarı olduğum için beni sarmadı.
Sizde fena kıymışsınız hocam parayaBenim de amerikadan tanıdık arkadaş geldi, paraya kıydım kendime ziigaat odyssey getirttim. Uzun seneler götürsün ve güzel bir şey olsun diye paraya kıydım
Bassları muazzam, tizleri yeterli seviye de parıl parıl parlamıyor ama enstrüman ayrımı olsun, vokali anlamak olsun gayet güzel. Satmayı hiç düşünmedim, belki 1-2 sene sonra upgrade atarsam anca öyle satarım ^^
11inden beri gümrükte
Benim de aynı. Bekleyeceğiz.
Alıntıyı görüntüle
gümrük kısmı sanırım orası. şansbende 3 günde geçmişti.
Her türlü satarsın hocam seveni illa ki vardır, evet evet yanında bir de kulaksız kabloluk hediye ediyordu onu 2bine felan satıcam, onu sattığım senaryoda 7400e gelmiş olacak. Birazcık araştırma yapıp daha çok bass tarafının ağırlık olan iem'ler bakabilirsin. Bir de farklı uçlar çıkıyordu, onları da denedin mi? equalizer ayarlamayı felan da yapabilirsin, equalizer için türkçe olarak da güzel yazılar bulmuştum.Sizde fena kıymışsınız hocam parayasimgot ea500lmyi büyük umutlarla aldım ama bassının kötülüğü fena üzdü beni maalesef aşırı bass seven biriyim o yüzden hiç tatmin etmedi beni olmadı ablam gelene kadar castor bass pro ile idare ederim gelirken sağlam bassı olan birtane kulaklık getirtirim 100euroya felan ea500lm çok üzdü beni maalesef.
Ea500lm zaten tiz odaklıymış en başta orda hata yapmışım vallaHer türlü satarsın hocam seveni illa ki vardır, evet evet yanında bir de kulaksız kabloluk hediye ediyordu onu 2bine felan satıcam, onu sattığım senaryoda 7400e gelmiş olacak. Birazcık araştırma yapıp daha çok bass tarafının ağırlık olan iem'ler bakabilirsin
Dediklerime bir bak sen yine de , mesajımı güncelledim yukarıdaki. Bende 2 tane keycaps aldım çekildimEa500lm zaten tiz odaklıymış en başta orda hata yapmışım vallaŞimdilik castor bass pro ile idare ederim. Bizimkiler yada ablam dönünce onlara sağlam birtane getirtirim. Bu arada sheinde hybrid mousepadler keycapsler felan var hocam ucuza alırsanız. Ben keycaps,cüzdan ve 25li tornavida seti aldım. Keycaps elime geçtide cüzdanla tornavida setini hala bekliyorum.
Güncellenmiş mesajınızı göremedim hocam maalesef. Hayırlı olsun hocam sizede sonunda muradımıza erdik gibi bakalımDediklerime bir bak sen yine de , mesajımı güncelledim yukarıdaki. Bende 2 tane keycaps aldım çekildimFarklı güzel seçenekler varsa onlara bakabilirim de bilemedim aklıma bir şey gelmedi. Teşekkür ederim öneriler için.
Teşekkür ederim hocam size de.Güncellenmiş mesajınızı göremedim hocam maalesef. Hayırlı olsun hocam sizede sonunda muradımıza erdik gibi bakalım![]()
Her türlü satarsın hocam seveni illa ki vardır, evet evet yanında bir de kulaksız kabloluk hediye ediyordu onu 2bine felan satıcam, onu sattığım senaryoda 7400e gelmiş olacak. Birazcık araştırma yapıp daha çok bass tarafının ağırlık olan iem'ler bakabilirsin. Bir de farklı uçlar çıkıyordu, onları da denedin mi? equalizer ayarlamayı felan da yapabilirsin, equalizer için türkçe olarak da güzel yazılar bulmuştum.
Hocam valla fxsound enchancer ile denedim gine tatmin etmedi. Altın ile siyah ucu denedim onlarda hiç tatmin etmedi neredeyse hiç kulaklıkta bass yok gibi valla ya dümdüz tiz için yapmışlar sanki yada benim kullandığım equalizer uygulaması mı kötü bilemiyorum valla.Onun dışında kulaklık rahat gibiydi tiz bakımından çok hoş ama işte bass olmayınca bende bitiyor işTeşekkür ederim hocam size de.
Hmmm, araştırmaları yapıp denediysen tabi yapacak bir şey yokHocam valla fxsound enchancer ile denedim gine tatmin etmedi. Altın ile siyah ucu denedim onlarda hiç tatmin etmedi neredeyse hiç kulaklıkta bass yok gibi valla ya dümdüz tiz için yapmışlar sanki yada benim kullandığım equalizer uygulaması mı kötü bilemiyorum valla.Onun dışında kulaklık rahat gibiydi tiz bakımından çok hoş ama işte bass olmayınca bende bitiyor iş![]()
Bi castor bass pro elime geçsinde bir karşılaştırayım bakalımHmmm, araştırmaları yapıp denediysen tabi yapacak bir şey yok![]()
Anladım hocam, sevdiğiniz ve size daha çok hitap edeni bulursunuz umarım bol şansBi castor bass pro elime geçsinde bir karşılaştırayım bakalımBende galaxy buds fe var. Onu kullanırken simgota kıyasla daha çok zevk alıyorum öyle söyleyeyim.