https://tr.shein.com/9W-LED-Smart-B...niversal-Home-LED-Bulb-850LM-p-192404799.html 4 adet WiFi RGB beyaz sıcaklığı ayarlanabilir ampul vergi dahil 450 civarına geliyor
bu paylaştığınız ney hocamAynı şerit ledi almışız hocam, açıklama da yazan ve görselde bulunan ürünün farklı olduğunu fark ettiniz umarım. Bende son 30m olanı almıştım sırf meraktan. Eğer ws2812b gelirse tadından yenmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
4 adet akıllı röleyi 148 liraya aldım, ihtiyacı olan varsa yapıştırsın.
Akıllı röleler hocam uzaktan kontrol edebildiğin anahtar olarak düşünebilirsin. Evde ki aydınlatma sistemini akıllı hale getirmek için kullanabilirsin.bu paylaştığınız ney hocam
anladım hocam sağolunAkıllı röleler hocam uzaktan kontrol edebildiğin anahtar olarak düşünebilirsin. Evde ki aydınlatma sistemini akıllı hale getirmek için kullanabilirsin.
Rica ederim hocam, ne demek.anladım hocam sağolun
Hocam artık kargolar 2 değil de 1 hafta içinde mi geliyor? Yoksa bir kaç ürününüz şansa mı erken geldi?Bana en çok lazım olan ürün. O kadar aramıştım. Hesap açabilirsem 2 hesapla alayım.
4 ocak siparişlerimi de bugün teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Farklı tarayıcıdan deneyin hocam yeni hesap açmayı, gizli sekme falan da açabilirsiniz.bende kupon gözükmüyor bitti mi tamamen yoksa sadece bende mi?
5-6 günde geliyor sheindekiler.Hocam artık kargolar 2 değil de 1 hafta içinde mi geliyor? Yoksa bir kaç ürününüz şansa mı erken geldi?
Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz hocam?5-6 günde geliyor sheindekiler.
BalıkesirHangi şehirde ikamet ediyorsunuz hocam?
şu kaliteli bi şey midir direkt patlamasınhttps://tr.shein.com/9W-LED-Smart-B...niversal-Home-LED-Bulb-850LM-p-192404799.html 4 adet WiFi RGB beyaz sıcaklığı ayarlanabilir ampul vergi dahil 450 civarına geliyor
Çok kaliteli bişey beklememek lazım hocamşu kaliteli bi şey midir direkt patlamasın![]()