Shein indirimli ürünler

ccc78f97-0c3d-47c1-be3c-ee092ba6ee9f.webp
d45e49b4-ac8f-439c-83d5-13fe3a8e3aa5.webp
Ürünlerin fiyatı satın almaya geçince artıyor ve ödemeye devam seçeneği pasif kalıyor
Neden yapar ki bunu

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleÜrünlerin fiyatı satın almaya geçince artıyor ve ödemeye devam seçeneği pasif kalıyor
Neden yapar ki bunu
Mobilden deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleÜrünlerin fiyatı satın almaya geçince artıyor ve ödemeye devam seçeneği pasif kalıyor
Neden yapar ki bunu
Sanırım uygulamada ki puanları da toplamamışsınız hocam, mail doğrulama ve kategori seçimi yaparsanız 120 puan alıyorsunuz. 50 küsür lira daha indirim sağlıyor.

Mobilden deneyin

Sanırım uygulamada ki puanları da toplamamışsınız hocam, mail doğrulama ve kategori seçimi yaparsanız 120 puan alıyorsunuz. 50 küsür lira daha indirim sağlıyor.
IMG_7549.webp

Teşekkürler hocam mobilden oldu
20metre argb Led için mükemmel fiyat inşallah gümrüğe kalmayız

Alıntıyı görüntüle
Aynı şerit ledi almışız hocam, açıklama da yazan ve görselde bulunan ürünün farklı olduğunu fark ettiniz umarım. Bende son 30m olanı almıştım sırf meraktan. Eğer ws2812b gelirse tadından yenmez.

1768034796373.webp

4 adet akıllı röleyi 148 liraya aldım, ihtiyacı olan varsa yapıştırsın.

Ekler

• 1768034800303.webp
    1768034800303.webp
    51.6 KB · Hit: 23
Temu'daki bütün ürünler havayolu oldu alacağınız bir şey varsa. Çok da hızlı kargoya veriyorlar. 2-3 günde verdiğim 17 sipariş hepsi kargolandı. Mini buzdolablı gibi soğutucu, otomatik kedi maması makinası gibi ağır ürünlerden alacağınız varsa kaçırmayın. Ha birde link verir misin demeyin link mik yok :D

Alıntıyı görüntüle
Mesela bu ürünleri 2 farklı hesaptan tek sipariş olarak geçseniz toplam 300 ödeyecektiniz 200 TL fazla vermişssiniz yani fiyat yine iyi 200 lira için uğraşmaya değmez derseniz siz bilirsiniz

Aynı şerit ledi almışız hocam, açıklama da yazan ve görselde bulunan ürünün farklı olduğunu fark ettiniz umarım. Bende son 30m olanı almıştım sırf meraktan. Eğer ws2812b gelirse tadından yenmez.

Alıntıyı görüntüle

Mesela bu ürünleri 2 farklı tek sipariş olarak geçseniz toplam 300 ödeyecektiniz 200 TL fazla vermişssiniz yani fiyat yine iyi 200 lira için uğraşmaya değmez derseniz siz bilirsiniz
Farklı sipariş oluşturunca fiyat düşmüyor hocam, nasıl yapıyoruz onu

Farklı hesaptan demek istemiştim kanka düzelttim orda geri şu an hesap açmak biraz sıkıntı ama dediğim gibi farklı hesaplardan tek sipariş olarak geçerseniz daha uyguna geliyor

Arkadaşın da açıkladığı gibi hocam, kısaca her ürüne farklı hesap açarsanız indirim ürün başına uygulanacağı için çok daha uyguna gelmiş olacak.

Alıntıyı görüntüle

Bana en çok lazım olan ürün. O kadar aramıştım. Hesap açabilirsem 2 hesapla alayım.

4 ocak siparişlerimi de bugün teslim aldım.
1768035816000.webp
1768035835638.webp

Geri