🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

Sağolasın tam istediğim gibiymiş ben rgb kapalı kullanıyorum klavyeleri.
rica ederim karanlık/aydınlık, renk ve parlaklık seçeneği isteğin varsa çekip atayım

bu arada beyaz %25 rgb açıkken çekildi

Almak isteyenler için not geçeyim; Temu'da Doğu Türkistan'lılar zorla çalıştırılıyor ve zulüm görüyorlar. Eminim ki bu yorumuma "Hahaha" Reaksiyonu atacaksanız ama bu vicdan meselesi.

rica ederim karanlık/aydınlık, renk ve parlaklık seçeneği isteğin varsa çekip atayım

bu arada beyaz %25 rgb açıkken çekildi
Benim aldığım yerde 3 renk var. Pembe, kırmızı ve yeşil. Yeşili satın almadım çünkü ejderha ile onun dışında kalan şeylerin rengi aynı yeşil. Senin mor da öyle duruyor o yüzden seçilmesi biraz zorlaşıyor.

Kırmızıda krem renk de var daha net o yüzden

pembeyi de güzel diye aldım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler alınabilecek farklı biseyler varmı elektronik kategorisinde
Elektronik yok temudan beter.

Şaka amaçlı yazmadıysan ne rmutlu bana
Bu tarz şeylerin şakası olmaz.Yandaş partinin şeylerine de dikkat etmeye çalışıyorum.Gerek israil vb şeylerine de.O kadar çok fazla var ki yine de minimum alışveriş diyelim.Benim temuden alışveriş keyfi olacaktı fakat olmayacak dediğim gibi.Bu tip durumların dalgası geçen tayfalar 14 yaş discord tayfa.

Bu tarz şeylerin şakası olmaz.Yandaş partinin şeylerine de dikkat etmeye çalışıyorum.Gerek israil vb şeylerine de.O kadar çok fazla var ki yine de minimum alışveriş diyelim.Benim temuden alışveriş keyfi olacaktı fakat olmayacak dediğim gibi.Bu tip durumların dalgası geçen tayfalar 14 yaş discord tayfa.
Yandaş olan filistine destek vermiyor zaten, televizyonda öyle sadece

Ben kırmızı rengini alıcam da 24 dolar diyor kod bitti mi acaba ödemede düşmüyor fiyat

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere temu artık önceden olduğu kadar hesaplı değil. Shein'den yaptığım ve çok uyguna gelen alışverişlerimden hareketle birkaç ürün indirimini sizinle paylaşıyorum. Her ürün için yeni hesap açıp, ilk siparişte tek ürün satın almalısınız yoksa fiyat fırlıyor.
Alıntıyı görüntüle
https://tr.shein.com/Cherry-Origina...Mekanik-Klavye-Tuş-Başlıkları-p-95979438.html
Ben kırmızı ve pembe olan setten birer tane aldım.

İkinci elde sık görmüş olabilirsiniz, sakura keycaps 360tlye denk geldi.

Son olarak klasik switchler de çok ucuz.

1 Switch 2 tl'ye geliyor. Yeni hesap açmayı unutmayın.
Benim siparişlerin hepsi kargoya verilmiş PAL ile, zaten gümrük vergisini önden alıyor temu gibi. Sorun çıkacağını sanmıyorum
Yeni hesap açtım ama olmuyor hocam

Linkten girmeyin, mobil appten arayarak bulun.

Geri