❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

mantıklı bir anda bende düşündüm vahil yoluyla geçiyor ama adam bilmeden paylaşmış olabilir kızmıyoruz sakin kalıyoruz :D
Millet aliexpressten birseyler aliyor pahaliya kacmadan gumrukten gecmiyor adam 50-60 dolarlik urunler paylasmis vergi cikmadi diyor cikarsa o zaman gorursun 🤣🤣

Mid Year Audio Carnival inidirimi ile çoğu DAC/AMP ve IEM kulaklıklarda %20'ye varan indirim var. SHENZHENAUDIO5 kodu ilede 5$ indirim alabilirsiniz. Ben kaçırdım indirimleri siz değerlendirebilirsiniz. 😔

60$-47.99$

64.99$-51.99$
Oyy bunu bekliyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millet aliexpressten birseyler aliyor pahaliya kacmadan gumrukten gecmiyor adam 50-60 dolarlik urunler paylasmis vergi cikmadi diyor cikarsa o zaman gorursun 🤣🤣
Kanka siz çomar mısınız dkhfiffifk buraya e-mail atınca 15 dolar gösteriyolar fiyatı ve ona göre vergi çıkıyor ?

Düşük bütçe için önerilerim
Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
Düşük bütçe: Tangzu wan er sg 2
Orta Bütçe: Simgot EW200
Yüksek Bütçe:Simgot EW300
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.

Ben zero red almak istiyorum ancak 50 dolarlık ürün nasıl gelecek ve vergi işi nasil olacak? Mail atmaktan bahsedenler olmuş nasıl oluyor tam olarak?

Ben zero red almak istiyorum ancak 50 dolarlık ürün nasıl gelecek ve vergi işi nasil olacak? Mail atmaktan bahsedenler olmuş nasıl oluyor tam olarak?
Kardeşim (ingilizce) sipariş numaranı falan filan yaz tcni herşeyini lütfen fiyatı düşük gösterin ve yunexpress ile gönderin yaz oluyor. Ayrıca zero red yerine Simgot EW300 al 10 kat daha iyi. Fiyatları çok yakın indirim sayesinde.

Kardeşim (ingilizce) sipariş numaranı falan filan yaz tcni herşeyini lütfen fiyatı düşük gösterin ve yunexpress ile gönderin yaz oluyor. Ayrıca zero red yerine Simgot EW300 al 10 kat daha iyi. Fiyatları çok yakın indirim sayesinde.
Ben zero red aldımda geçen hafta çok fark varmı aralarında biraz araştırdımda ew300 önerisi görememiştim merak ettim sadece birde indirimi denk getirememiştim ben bana aradaki ürün fiyatını iade bile ettiler indirim oldu diye beni baya memnun ettiler

Düşük bütçe için önerilerim
Orta bütçe:
Yüksek bütçe:
ben alıcak olsaydım
Düşük bütçe: Tangzu wan er sg 2
Orta Bütçe: Simgot EW200
Yüksek Bütçe:Simgot EW300
Simgot markası iyidir eğer alabiliyorsanız bu yazdıklarıma bir şans verin bir daha kulak üstü kullanamazsınız.
hali hazırda truthear hexa kullanıyorum nova almayı düşündüm. bu indirimlerde bir önerin var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,739
Üyeler
183,157
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri