❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

hali hazırda truthear hexa kullanıyorum nova almayı düşündüm. bu indirimlerde bir önerin var mı?
Bi bakmam lazım hocam 150 dolar olarak belirliyorum bütçeyi o zaman ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zero red aldımda geçen hafta çok fark varmı aralarında biraz araştırdımda ew300 önerisi görememiştim merak ettim sadece birde indirimi denk getirememiştim ben bana aradaki ürün fiyatını iade bile ettiler indirim oldu diye beni baya memnun ettiler
Hocam EW300 daha iyi ama zero red de iyidir sadece fiyatları baya yakın diye insanların EW300 tercih etmesi lazım ayrıca zero red'in nozzlleları çok büyük.

bunu unutmuşum oyun için direk en iyi iemlerden 300 dolarlık iemlere kafa tutuyor oyunlarda bütçesi fazla olanlar bakabilir.

@ghnn https://shenzhenaudio.com/products/...inum-shell-earbuds-with-detachable-mmcx-cable eğer bütçen çıkarsa buna bakabilirsin ama nova da çok iyidir. nova alıp geç hatta bence.

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil
Oyy bunu bekliyordum

Kanka siz çomar mısınız dkhfiffifk buraya e-mail atınca 15 dolar gösteriyolar fiyatı ve ona göre vergi çıkıyor ?
Tamam at sen kol kadar vergi çıkınca abi makatıma girdi ürünü almayıp geri mi yollamalıyım paramın erimesini göze alarak yoksa vergisini verip almalı mıyım diye konu açma

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Tamam at sen kol kadar vergi çıkınca abi makatıma girdi ürünü almayıp geri mi yollamalıyım paramın erimesini göze alarak yoksa vergisini verip almalı mıyım diye konu açma
Ben zaten attım ve aldım ürünü kullanıyorum da sen ne anlatıyorsun ? Dikkat et senin makatına girmesin. Eğer bir düzenleme yapmadılarsa ben şubatta almıştım ürünüm de geldi.

bankaların haftasonu alış dolar kuru yüksek oluyor mu? hafta içi ile haftasonu alımı arasında fark var mı ?

Beyler cahilliğimi mazur görün; laptop jak girişinden ne farkı var? Nahimic indirdim gayet performanslı mesela?

Hocam EW300 daha iyi ama zero red de iyidir sadece fiyatları baya yakın diye insanların EW300 tercih etmesi lazım ayrıca zero red'in nozzlleları çok büyük.

bunu unutmuşum oyun için direk en iyi iemlerden 300 dolarlık iemlere kafa tutuyor oyunlarda bütçesi fazla olanlar bakabilir.

@ghnn https://shenzhenaudio.com/products/...inum-shell-earbuds-with-detachable-mmcx-cable eğer bütçen çıkarsa buna bakabilirsin ama nova da çok iyidir. nova alıp geç hatta bence.
bütçeyi çıkarabilirim hocam 200ü geçmesin. bir de hexa güzel kulaklık beğeniyorum ama başka bir nötral kulaklık almak istemiyorum. warm bir iem tercih ederim. sitede supermix 4 aradım yok galiba

Ben zaten attım ve aldım ürünü kullanıyorum da sen ne anlatıyorsun ? Dikkat et senin makatına girmesin. Eğer bir düzenleme yapmadılarsa ben şubatta almıştım ürünüm de geldi.
Hocam vergi hiç mi yok yoksa 20 dolara 12 dolar felan çıkıyor mu vergi yine ?

bütçeyi çıkarabilirim hocam 200ü geçmesin. bir de hexa güzel kulaklık beğeniyorum ama başka bir nötral kulaklık almak istemiyorum. warm bir iem tercih ederim. sitede supermix 4 aradım yok galiba
Bende göremedim ona baktım.

Hocam vergi hiç mi yok yoksa 20 dolara 12 dolar felan çıkıyor mu vergi yine ?
Hocam yunexpress ile yollarlarsa direk vergi olmuyor.

Hocam belki çok yüksek bütçede kabul etmeyebilirler yunexpress işini siz yinede sorun shenzen'e

Fiio M3K ile iyi giden, dışarıda da takılabilecek, kulaküstü kapalı kulaklık tavsiyeniz olur mu?

Bana dac önerebilir misin mikrofon desteklesede iyi olur ama olmasada olur moondrop dawn pro mu alayım indirimdeyken başka önerin varmı 60 dolara kadar yada tanchjım stargate 2 dusunuyorum oda mic destekliyo zero red var ama fazlada bılgım yok ne onerırsın

Bende göremedim ona baktım.

Hocam yunexpress ile yollarlarsa direk vergi olmuyor.

Hocam belki çok yüksek bütçede kabul etmeyebilirler yunexpress işini siz yinede sorun shenzen'e
ew300de standart, hbb ve dsp farkı nedir?

ew300de standart, hbb ve dsp farkı nedir?
Mikrofona ihtiyaç yoksa standart alınmalı hbb ne hatırlamıyorum da dsp'de kendi ses kartı ve mikrofonuyla geliyor ama ses kalitesi biraz daha kötü.

Bana dac önerebilir misin mikrofon desteklesede iyi olur ama olmasada olur moondrop dawn pro mu alayım indirimdeyken başka önerin varmı 60 dolara kadar yada tanchjım stargate 2 dusunuyorum oda mic destekliyo zero red var ama fazlada bılgım yok ne onerırsın
Dawn Pro o bütçede baya iyi hocam. Alınır direk.

Mikrofona ihtiyaç yoksa standart alınmalı hbb ne hatırlamıyorum da dsp'de kendi ses kartı ve mikrofonuyla geliyor ama ses kalitesi biraz daha kötü.

Dawn Pro o bütçede baya iyi hocam. Alınır direk.
tamamdır çok teşekkür ederim

Geri