❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Mid Year Audio Carnival inidirimi ile çoğu DAC/AMP ve IEM kulaklıklarda %20'ye varan indirim var. SHENZHENAUDIO5 kodu ilede 5$ indirim alabilirsiniz. Ben kaçırdım indirimleri siz değerlendirebilirsiniz. 😔

60$-47.99$

64.99$-51.99$
zero redi bekliyordum teşekkürler paylaşım için

Truthear hexa, variation EQsuyla mis gibi.
variation EQ ekstra alınması gereken bir şey mi? o kulaklığa da bakmıştım ama çok kararsız kaldım.
truthear hexa, simgot ew300, simgot em6l, moondrop aria 2 bu modeller arasında kaldım. elimde dac, ses kartı vs başka bir şey yok. şimdilik ona masraf yapmak istemiyorum.

60-100 dolar bandı arasında önerebileceğin iem var mı? daha çok bilgisayarda kullanıcam, ek olarak da müzik kayıt gibi işlerde kullanırım. imkan varsa beyaz renk :D
Arkadaşlarında önerdiği gibi ew300 ve hexa bu bütçede en fp ve en popüler olanları

https://sourceforge.net/projects/peace-equalizer-apo-extension/ burada Peace EQ'yu indirin, https://squig.link/ buradan da EQ profilini
işaretlediğim kısımdan itibaren izleyerek oluşturun ve Peace EQ'ya atın. Hem kulaklığın cliplemesini önleyip ömrünü uzatırsınız hem de ses kalitesi bariz bir şekilde artırıp maksimum verimi alırsınız. Normalde Truthear Hexa biraz tizleriyle bilinen bir kulaklık fakat bu EQ sayesinde güzel bir bas da alıyorsunuz. Elimde fatfreq kulaklık vs de var ama günlük kullanımda EQlu Hexamı kullanıyorum.

İndirimlerin ne zamana kadar olduğuyla ilgili bir bilgimiz var mı?

Masaüstü için ucuz yollu ama anakarttan daha iyi olacak bi dac. Birde orta seviye bir IEM onerir misiniz? Toplam 2000 TL olsun

laptoplarda işler nasıl, dac almaya gerek var mıdır?
bazı laptopların ses kartları iyi oluyor ama hayatımda 1 kez dac ile kz kulaklığımı denemiştim tanıdığımda vardı. Sesini açamamıştım sonuna kadar. Sanırım behringer p2'ydi. Baya bass seviyorum ve sadece kulaklık alarak istediğim ses kalitesini alamayacağımı düşünüyorum açıkçası :D

bazı laptopların ses kartları iyi oluyor ama hayatımda 1 kez dac ile kz kulaklığımı denemiştim tanıdığımda vardı. Sesini açamamıştım sonuna kadar. Sanırım behringer p2'ydi. Baya bass seviyorum ve sadece kulaklık alarak istediğim ses kalitesini alamayacağımı düşünüyorum açıkçası :D
Anladım, bende omen var, üstünde dts hyperx falan yazıyor ama detayını bilmiyorum.

Anladım, bende omen var, üstünde dts hyperx falan yazıyor ama detayını bilmiyorum.
iyi olabilir kötü değildir tabii aldığın kulaklığa görede değişir. Bazı kulaklıkları sanırım beslemek için şart gibi bir şey tam performans alamıyorsun. Derya deniz giren içinde kayboluyor :D

Masaüstü için ucuz yollu ama anakarttan daha iyi olacak bi dac. Birde orta seviye bir IEM onerir misiniz? Toplam 2000 TL olsun
2000tl yi sadece kulaklığa yatırmak daha mantıklı o fiyatlardaki ürünler için dac almaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri