❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Standart Hbb DSP arasında ne fark var bide 50$ bandında en mantıklısı bu mu hocam ?

şu sayfa başındaki kırmızı model nasıl ?
Hbb gereksiz, dsp ise mikrofon ve ses kartı koyuyolar ama ses kalitesi düşüyor. Standart en iyisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende mi EM6L alsam yoksa EW300 DE yeter mi acaba ?

Blue 2 ile ew300 arasında çok ciddi fark var mı? blue2 yi mikrofonlu kablo(2 kablo) ile almak mantikli geldi ama ew300 ile aynı fiyata geliyor. Yada bunlar yerine az daha ekleyip hexa almak mantikli mi?

Blue 2 ile ew300 arasında çok ciddi fark var mı? blue2 yi mikrofonlu kablo(2 kablo) ile almak mantikli geldi ama ew300 ile aynı fiyata geliyor. Yada bunlar yerine az daha ekleyip hexa almak mantikli mi?
EW300 diyorum.

Ben moondrop mc1 kablo aldım kulaklık modüler olduğu için mikrofonlu çift pin bir kablo alıp takabilirsin şeklinde dönmüştü bana sitedeki destek o şekilde kullanıyorum ben şuan mikrofonlu bir şekilde
Mikrofonu nasıl acaba ? Birde kablonun fiyatı ne kadar ? EW300 alınca çok param kalmıyor DAC da lazım babam izin vermeyebilir.

En iyi ve F/P Fps oyunu iemi EM6L'dir.
EM6L siparişini verdim bakalım. Hem razer hammerhead pro hyperspeed hem de sony inzone var bende. ikisinde de dip ses var. Kablosuzdan kabloluya downgrade oldu biraz. Kaliteli kulaküstü alacaktım ama iem ler de eh işte fena değilmiş. Amacım sadece oyun olduğu için umarım istediğim sesi yakalarım. Sağolun yönlendirmeniz için.

EW300 diyorum.

Mikrofonu nasıl acaba ? Birde kablonun fiyatı ne kadar ? EW300 alınca çok param kalmıyor DAC da lazım babam izin vermeyebilir.
Fena değil bence 11$ şuan kablonun fiyatı daha ucuzu var ama mikrofonu kötüydü bu videoyu izleyip aldıydım ben

EM6L siparişini verdim bakalım. Hem razer hammerhead pro hyperspeed hem de sony inzone var bende. ikisinde de dip ses var. Kablosuzdan kabloluya downgrade oldu biraz. Kaliteli kulaküstü alacaktım ama iem ler de eh işte fena değilmiş. Amacım sadece oyun olduğu için umarım istediğim sesi yakalarım. Sağolun yönlendirmeniz için.
Sorum değil hocam güle güle kullanın.

Arkadaşlar zero:red kullanıyorum bu iemden hangisine geçersem ciddi bir fark hissederim? EW300 veya 500 e geçeyim mi?

Bir ihtiyaç değilse kal bence reis, ama canın isterse ew300 bence daha iyidir.
Hocam aslında ihtiyaç değil de yani alırsam böyle "cidden fark yarattı gençleştim resmen" demelik bir fark yaşar mıyım onu merak ediyorum. %15-20 fark olcaksa hiç bulaşmayacağım çünkü 2000-3000 tl diye diye para gidiyor :D

1750091976606.webp

zero:Red kullanan varsa bu eq ile kullansın da kulaklığın asıl performansını görsün bu arada.

EW300 diyorum.

direk dsp versiyonunu al hocam çok paran yoksa dac da lazımsa

Geri