❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Valla hocam bende anker q30 vardı kulaküstü kullanmak istemediğim için buds feyi almıştım ama q30 kadar tatmin edememişti beni siz böyle diyosanız valla bende çok merakla beklemeye başladım kulaklığı :D hatta az daha fazla para verip ew300mü alsaydım diye düşünmüyoda değilim.
Ew300 de ew200deki yüksek frekanslardaki tıslama sorunu kalkıyo diye biliyorum. Ew 300de 3 Sürücü olduğundan daha baslı ve orta aralıkta daha başarılı diye okudum. Ben ew200 ü 40 dolara almıştım. Ew300e bütçem yetse ew300 alırdım. Şimdi ew200ü satıp ew300e geçiyorum. 15 dolar fark ödicem sadece

Ew300 de ew200deki yüksek frekanslardaki tıslama sorunu kalkıyo diye biliyorum. Ew 300de 3 Sürücü olduğundan daha baslı ve orta aralıkta daha başarılı diye okudum. Ben ew200 ü 40 dolara almıştım. Ew300e bütçem yetse ew300 alırdım. Şimdi ew200ü satıp ew300e geçiyorum. 15 dolar fark ödicem sadece
Valla hocam bende zaten memlekete dönünce anker q30var bende onu garantiye yollayıp ardından satıcam bende neredeyse 20 dolar felan ödemiş olucam ama çoktan sipariş ettim işte ew200ü ew300 alabilir miyim diye düşünüyorum şuan aktif olarak equalizer kullandığım için güzel bir ses kaliteside arıyorum ondan hiç bilemedim zaten heralde 50dolar üstüne 5dolarda indirim kuponu varmış onla 50 dolar felan olucak eğer ki değer derseniz shenzene mail atıp iptalini talep edicem

Valla hocam bende zaten memlekete dönünce anker q30var bende onu garantiye yollayıp ardından satıcam bende neredeyse 20 dolar felan ödemiş olucam ama çoktan sipariş ettim işte ew200ü ew300 alabilir miyim diye düşünüyorum şuan aktif olarak equalizer kullandığım için güzel bir ses kaliteside arıyorum ondan hiç bilemedim zaten heralde 50dolar üstüne 5dolarda indirim kuponu varmış onla 50 dolar felan olucak eğer ki değer derseniz shenzene mail atıp iptalini talep edicem
Valla kullanmadığımdan ew300ü değer mi bilemicem. Ben değeceğini düşünüp sipariş ettim. Ama ew200 de halihazırda indirimde 34 dolar kesinlikle değer. Eq kullanmasını biliyosan tıslamalarda sorun değil ayar çekersin. Ama herkes bütçe yetiyosa ew300 diyor

Valla kullanmadığımdan ew300ü değer mi bilemicem. Ben değeceğini düşünüp sipariş ettim. Ama ew200 de halihazırda indirimde 34 dolar kesinlikle değer. Eq kullanmasını biliyosan tıslamalarda sorun değil ayar çekersin. Ama herkes bütçe yetiyosa ew300 diyor
Bilemedim hocam şimdi :D arada 16 dolar fark var.İptal edebilir miyim ki hem bir bakayım olmadı duruma göre değiştiririm siparişi

@OverallTaken hocam siz ne dersiniz ew200ü mail atıp iptal ettirip ew300e geçmeye değer mi genel olarak oyun için bide arabesk şarkılar olur bass şarkılar olur onlar için kullanılacak :D

tam olmasa da elinde dengeli bir kulaklık varsa dinle karar ver.
anker q30la bir bakayım hocam o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam olmasa da elinde dengeli bir kulaklık varsa dinle karar ver.
hocam bir 4dk felan dinledim equalizersız düz şekilde dinledim ew200e kıyasla ew300 daha temiz ses ve daha iyi bass veriyor gibi şimdi bir shenzen audioya yazayım iptal ederlerse ew300 sipariş edicem gibi sağolun hocam

Son düzenleme:
anker q30la bir bakayım hocam o zaman

hocam bir 4dk felan dinledim equalizersız düz şekilde dinledim ew200e kıyasla ew300 daha temiz ses ve daha iyi bass veriyor gibi şimdi bir shenzen audioya yazayım iptal ederlerse ew300 sipariş edicem gibi sağolun hocam
Ew300 geçmeye değer imaging ve sound stagede baya fark var.

Sağolun hocam şimdi mail attım ew200ün iptali için ew300 sipariş edicem iptal ederlerse.

Her şey için sağolun hocalarım ew300ü sipariş ettim bakalım gelsin görelim :D

Ekler

• 1750067450058.webp
    1750067450058.webp
    24.6 KB · Hit: 35
Son düzenleme:
bende paraya kıyıp em6l aldım, hem oyun hem müzik yaptığım için, en iyisinin o olduğuna karar verdim hadi hayırlısı diyelim. Normalde bu kadar para vermek istemiyordum ama almışken bir kere alayım 2-3 sene götürsün istedim.

Standart Hbb DSP arasında ne fark var bide 50$ bandında en mantıklısı bu mu hocam ?

şu sayfa başındaki kırmızı model nasıl ?

Geri