OnurCiftci26
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dipten alan diyorum. Dünden bugüne %50 yaptı.evet %50 yapmış 1.5x
Dipten alan diyorum. Dünden bugüne %50 yaptı.evet %50 yapmış 1.5x
son 3 ayda en düşük 28 e düşmüş.. 2x yapan olmadıDipten alan diyorum. Dünden bugüne %50 yaptı.
son 3 ayda en düşük 28 e düşmüş.. 2x yapan olmadı
Shibarium çıkaracak yani kendi ekosistemi bu yükselişi başlatan da o haber.Alt yapısı olmayan bu coinler zarar verir bence beyler.
bir twit ile yükselip düşüyorlar.
Yinede ufak yatırımlar yapılabilir kar oldumu hemen satılmalı.
TL'ye bakmıştım ben hocamAlıntıyı görüntüle
Nasıl bakıyorsun anlamıyorum ki?
Shibarium çıkaracak yani kendi ekosistemi bu yükselişi başlatan da o haber.
TL'ye bakılmaz böyle tablolarda TL yanıltıcı olur.TL'ye bakmıştım ben hocam
Neden?Abudik gubidik şeyler
Shibarium çıkınca gör yükselişi. Bu daha bir şey değil Shiba için.girmeye değmez. Yüksek şirketlerin almasının nedeni bu kadar hızlı %20-40 artıp düşen güvenilir coin yok şu sıralar hızlıca kaarı alıp kaçıyorlar.
sadece utility'ye bakmak bi şey ifade etmez. Samsung decentraland'da mağaza açınca nerdeyse 1000 tane olmasına ramen %30 arttı , the sandbox oyununun ilk betası yayınlandığında yine %20 civarlarında arttı , hamstercoin gidip dubai'de dünyanın en yüksek binasında kendi logosunu gösterip parti yapmasına ramen yine max %30 arttı. Ve bu artanlar da geçici. Herkes senin gibi shibarium çıkınca yükselir diyip alanlardan zaten potansiyel müşteri almış halindeki yükseliş bu. O yüzden arttı çünkü 24 saatlik volume 7 katına çıkmış.TL'ye bakılmaz böyle tablolarda TL yanıltıcı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden?
Shibarium çıkınca gör yükselişi. Bu daha bir şey değil Shiba için.
Ancak o zamanlar Bitcoin düşüş trendindeydi şu anda yükseliş trendine giriyoruz.sadece utility'ye bakmak bi şey ifade etmez. Samsung decentraland'da mağaza açınca nerdeyse 1000 tane olmasına ramen %30 arttı , the sandbox oyununun ilk betası yayınlandığında yine %20 civarlarında arttı , hamstercoin gidip dubai'de dünyanın en yüksek binasında kendi logosunu gösterip parti yapmasına ramen yine max %30 arttı. Ve bu artanlar da geçici. Herkes senin gibi shibarium çıkınca yükselir diyip alanlardan zaten potansiyel müşteri almış halindeki yükseliş bu. O yüzden arttı çünkü 24 saatlik volume 7 katına çıkmış.
yükseldi ya şimdi geri düşer mi yoksa almayanlar şimdi almalı mı sen olsan ne yapardınAncak o zamanlar Bitcoin düşüş trendindeydi şu anda yükseliş trendine giriyoruz.