marceline_27
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 926
İhtiyaç halinde, ihtiyacın kadar çeksen?btc 2019 da 50 bin TL yatırdım şuan hesabımda 2 milyon gözüküyor ama banka paraya el koycak diye talep vermiyorum
İhtiyaç halinde, ihtiyacın kadar çeksen?btc 2019 da 50 bin TL yatırdım şuan hesabımda 2 milyon gözüküyor ama banka paraya el koycak diye talep vermiyorum
kar etmemişsin kanka kur farkıdır obtc 2019 da 50 bin TL yatırdım şuan hesabımda 2 milyon gözüküyor ama banka paraya el koycak diye talep vermiyorum
Parça parça çek bir şey olmaz.btc 2019 da 50 bin TL yatırdım şuan hesabımda 2 milyon gözüküyor ama banka paraya el koycak diye talep vermiyorum
yine mi kaybettik be700m adet ile uçuyorum arkadaşlar bu mutluluğu paşlaymak istedim![]()
kral böyle kazançları paylaşmanı pek önermiyorum ne kadar kazandığını veya ne kadar bakiyen olduğunu asla söyleme700m adet ile uçuyorum arkadaşlar bu mutluluğu paşlaymak istedim![]()
traderlerin anası ağlarken meme token alan devlet memurunun halleryine çölüşteler, bekliyoruz yükselmesini..shiba ve floki finolarını...
devlet paraya el koyamaz ki. 2m çok yüksek değil.btc 2019 da 50 bin TL yatırdım şuan hesabımda 2 milyon gözüküyor ama banka paraya el koycak diye talep vermiyorum
Anlık para çekme de 2m gibi rakamlar sıkıntı olur gibidevlet paraya el koyamaz ki. 2m çok yüksek değil.
Kriptoda kısıtlama yok knk ya. Binance tr, paribu gibi tr base li borsalardan çekmek mantıklı.Anlık para çekme de 2m gibi rakamlar sıkıntı olur gibi