Neler Yeni

Sıcak çay ve kahveyi içemeyenler, alternatif çözümleriniz neler?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi. Sıcak bir şeyler içemiyorum, içtikten sonra dilim yanıyor hemen ve günlerce acıyor. Bir ortamda herkes çay ya da kahve içiyor mesela, ben ya soğuyana kadar bekliyorum ya da çok soğumadan içiyorum bu sefer de dilim yanıyor dediğim gibi. Bazılarının ağzı kazan gibi cidden kaynar çayı içiveriyorlar. Bunun bir taktiği fln var mı yoksa mecbur soğuyana kadar bekliyecek miyim?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi. Sıcak bir şeyler içemiyorum, içtikten sonra dilim yanıyor hemen ve günlerce acıyor. Bir ortamda herkes çay ya da kahve içiyor mesela, ben ya soğuyana kadar bekliyorum ya da çok soğumadan içiyorum bu sefer de dilim yanıyor dediğim gibi. Bazılarının ağzı kazan gibi cidden kaynar çayı içiveriyorlar. Bunun bir taktiği fln var mı yoksa mecbur soğuyana kadar bekliyecek miyim?
Soğuk çay ve kahve

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,540
İsim
Oğuz Oğuz
Ben çok sıcakken icenlerdenim. Bu biraz genetik galiba. Yani sıcak herseyde diliniz yanabilir. Beklemekten başka çareniz yok gibi.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zechion

80+ Silver
Bende de benzer durum var. Gerçekten dediğiniz gibi bazılarının ağzı kazan gibi. Sıcacık kaynar çayın yarısını tek yudumda içen gördüm. İçe içe alışacağım gibi artık. :D Yavaş yavaş alıştım gibi de. Dile değdirmeden direkt içmeye çalışıyorum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çok sıcakken icenlerdenim. Bu biraz genetik galiba. Yani sıcak herseyde diliniz yanabilir. Beklemekten başka çareniz yok gibi.
Yanıyor aga, soğuyana kadar bekliyorum anca içebiliyorum. Baya hassas benim dil. Sen de sıcak içebiliyorsun demek ki :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de benzer durum var. Gerçekten dediğiniz gibi bazılarının ağzı kazan gibi. Sıcacık kaynar çayın yarısını tek yudumda içen gördüm. İçe içe alışacağım gibi artık. :D
Benim de aklıma bu geldi, acaba her gün sıcak çay içe içe alışmaya çalışsam mı? Bu sefer de dilin içinden geçmeyelim hahaha :D

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alışıyorsunuz sürekli yana yana, yeni koyulmuş sıcak çayın neredeyse yarısını içebiliyorum.

Zechion

80+ Silver
Soğuğu da olur kafeteryalarda kafelerde
Dershane, üniversite kantinleri gibi yerlerde soğuk çay var mıdır bir fikrim yok. Açıkçası çayın tadını da pek sevmem. Niye bu kadar favori bir içecek anlamış değilim.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dershane, üniversite kantinleri gibi yerlerde soğuk çay var mıdır bir fikrim yok. Açıkçası çayın tadını da pek sevmem. Niye bu kadar favori bir içecek anlamış değilim.
Özellikle dem oranı iyi ayarlanmış şekersiz çayın içtikten sonra dilde bıraktığı tat nefes alırken çok iyi hissettiriyor beni, içme sebebim sadece bu bile olabilir.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Soğuğu da olur kafeteryalarda kafelerde
Benim gittiğim ilkel hocam :)

İçmeden önce hemen üfleyip yudumlayın iş yapar belki:d
Tecrübe ile sabit mi? :D

Alışıyorsunuz sürekli yana yana, yeni koyulmuş sıcak çayın neredeyse yarısını içebiliyorum.
Hey maşallah :)

Ben de çok sevmiyorum da işte ayak uydurmak için içiveriyorum yani :D Soğuk göremedim ben genelde.

Özellikle dem oranı iyi ayarlanmış şekersiz çayın içtikten sonra dilde bıraktığı tat nefes alırken çok iyi hissettiriyor beni, içme sebebim sadece bu bile olabilir.
Aynen çay da çok önemli, bazıları gerçekten güzel oluyor.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benim gittiğim ilkel hocam :)

Tecrübe ile sabit mi? :D

Hey maşallah :)

Ben de çok sevmiyorum da işte ayak uydurmak için içiveriyorum yani :D Soğuk göremedim ben genelde.

Aynen çay da çok önemli, bazıları gerçekten güzel oluyor.
Annemler evde özellikle iki çayı birbirine karıştırıyor, siyah çay ve tomurcuk çay.
Kokusu ve tadı o kadar iyi oluyor ki anlatamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,902
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom