O zaman ürün 220V fakat baskı yanlış basılmış.Hocam standart avrupa tipi fiş görselde de göründüğü gibi.
Alıntıyı görüntüle
O zaman ürün 220V fakat baskı yanlış basılmış.Hocam standart avrupa tipi fiş görselde de göründüğü gibi.
Alıntıyı görüntüle
Hocam "uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı" durumu ne zaman güncellendi. 3 gündür aynı.İçindeki devreye bakayım dedim fakat sökmeyi beceremedim. Devreden 220v olduğu anlaşılırdı.
Sıcaklık arttırma veya düşürme tuşuna iki kere hızlı basarsan C° dereceye düzelir .Beyler ekran çalışmıyor ne yapmalıyım sıcaklık kaçar kaçar artıyor ona göre en düşüğe alıyım istediğim sıcaklığa kaç kez basarak alacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Edit çıkart tak yapınca düzeldi ama F° olarak gözüküyor
Bilmiyorum valla. 9-12 günde geldi hep kargolarım. 13 günü bulan olmadı.Hocam "uzun mesafeli nakliyat merkezine vardı" durumu ne zaman güncellendi. 3 gündür aynı.
Deniyorum hemenSıcaklık arttırma veya düşürme tuşuna iki kere hızlı basarsan C° dereceye düzelir .
Bilmiyorum valla. 9-12 günde geldi hep kargolarım. 13 günü bulan olmadı.
250-300-350 bu aralıklarda kullanıyorum. Uç kapkara olmaya başlarsa biraz düşürüyorum. Yanında gelen sarı süngeri ıslatıp sürekli ucunu temizliyorum.Deniyorum hemen
350 derece yaptım bakalım @KingDeViL sen kaçta kullanıyorsun hocam
Evde pasta vardıda havya ve ucu kaliteli olmayınca pasta pek iş görmüyor bende bez ne için diyordum teşekkürler bilgilendirme için250-300-350 bu aralıklarda kullanıyorum. Uç kapkara olmaya başlarsa biraz düşürüyorum. Yanında gelen sarı süngeri ıslatıp sürekli ucunu temizliyorum.
PTTnin gönderdiği SMSten bakabilirsinKargo dağıtımda gözüküyor acaba ptt ne zaman getirir. Veya kargonun konumunu görebiliyo muyuz?
Benimkide bugün elime ulaştı.Merak ettiklerim;Az önce bu konu ile aynı zamanda aldığım havya seti elime ulaştı. Sanırım size de ulaşmıştır.
Alıntıyı görüntüle