dostum power limit 70de olmasına rağmen o sıcaklığa çıkıyor kartın 2. el ise bi macun ped değişimi yap bence sıcaklıktan dolayı güç kesiyor belli kiBoşta 38-40
Furmarkda 80 derece
Rtx 3060ti Tuf
yok ben görev yötcisnden bakıyorumFurmarkdami
80 den sonra fan çalıştırıyor FPS düşürüyor furmarkdadostum power limit 70de olmasına rağmen o sıcaklığa çıkıyor kartın 2. el ise bi macun ped değişimi yap bence sıcaklıktan dolayı güç kesiyor belli ki
80 mi normalde 60 da falan çalışması lazım80 den sonra fan çalıştırıyor FPS düşürüyor furmarkda
Arkadaşta 3050ti var 87 derece oluyordostum power limit 70de olmasına rağmen o sıcaklığa çıkıyor kartın 2. el ise bi macun ped değişimi yap bence sıcaklıktan dolayı güç kesiyor belli ki
Kullanım %10080 mi normalde 60 da falan çalışması lazım
80 den sonra fan çalıştırıyor FPS düşürüyor furmarkda
sizin kartlarda sıkıntı var bende rx6700xt var 67 geçmiyorArkadaşta 3050ti var 87 derece oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanım %100
aman tanıdık bilgisayarcıya gidin yoksa hiç güvenilir değilBilgisayarcıya mı gideyim napayım
Bence forumlardan ve ya facebook gruplarından bu işi yapanlara gönder.Macun değişimi çok basit fakat pad değişimide olacaksa mm değerlerini net bilmek gerekir.O bakım yapıldıktan sonra eminim ki bu kart 68 derece sıcaklık bile asla görmez.Bilgisayarcıya mı gideyim napayım
Reis ben bunu 2. El aldım adam attı furmark görselini ekledimBence forumlardan ve ya facebook gruplarından bu işi yapanlara gönder.Macun değişimi çok basit fakat pad değişimide olacaksa mm değerlerini net bilmek gerekir.O bakım yapıldıktan sonra eminim ki bu kart 68 derece sıcaklık bile asla görmez.
Kartta 1 yıl Garanti varReis ben bunu 2. El aldım adam attı furmark görselini ekledim
Garanti varsa hemen bakıma yolla.Millet ısınmasın diye TUF alıyor.Sen tuf görünümlü çift fanlı zotac almışsın ki o bile 78 de kalıyorduReis ben bunu 2. El aldım adam attı furmark görselini ekledim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartta 1 yıl Garanti var