Yardım Sıfır 15 pro 256lık alınır mı

5K daha ver 17 veya 17 Air al. Bir de o cihazın sıfırını nereden buldun bilindik bir satıcı değilse sahte olabilir.
orjinal ve bilindik telefoncu pazarlık ile indirmeye çalışıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 pro hala güncel ve hızlı bir telefon ama fiyat konusunda 1 tık pahalı geldi eğer sıfır kapalı kutu ise 60-61K civarınada alınabilir ama 65-70 fazla bir ücret ona göre işlem yapabilirsin tabi.
2.el pil 95 15 pro 65k diyorlar burda

Daha önce 15 pro kullanmış ve şuan 16 pro kullanan biri olarak kesinlikle 15 pro alınmaz. Isı problemi olan bir cihaz.
Güncelleme ile düzeldi dediler

Telefoncudan sıfır cihaz alınmaz hele 2 sene önce üretimi duran bir cihaz asla alınmaz. Isınma sorunu da güncelleme ile düzelecek bir şey değil A17 çipin üretimi verimsiz ısınıyor.

2. el 15 pro ya bu fiyat verilmez hocam ben sıfır kutu olarak düşünmüştüm direkt eleyebilirsiniz bence 15-20k daha biriktirin düz 17 almaya çalışın.

2. el 15 pro ya bu fiyat verilmez hocam ben sıfır kutu olarak düşünmüştüm direkt eleyebilirsiniz bence 15-20k daha biriktirin düz 17 almaya çalışın.
Sıfır 65 k

Cok model,ozellik fark etmiyor iphonelarda butcenle en yenisini al devam et
Düz modelden sıkıldım hocam 11 kullanıyorum suanda onu verip üstüne de para vercem

Telefoncudan sıfır cihaz alınmaz hele 2 sene önce üretimi duran bir cihaz asla alınmaz. Isınma sorunu da güncelleme ile düzelecek bir şey değil A17 çipin üretimi verimsiz ısınıyor.
Kararsız kaldım düz modelden de düze geçesim

Sıfır 65 k

Düz modelden sıkıldım hocam 11 kullanıyorum suanda onu verip üstüne de para vercem

Kararsız kaldım düz modelden de düze geçesim
17 şuan 16 Prodan bile iyi cihaz çoğu konuda. İlla arkada 3 kamera olacak dersen onu bilemem.

Geri