S24FE mi A55 mi kamera en önemli detay desek?A55 256GB.
s serilerinde kamera genelde daha iyi oluyorS24FE mi A55 mi kamera en önemli detay desek?
Bende öyle biliyorum lens kaliteleri farklı oluyormuş ikiside kağıt üstünde aynı diyaframa vs sahip olsada ama arada neredeyse 10k yakın fark var. Düşünceliyim.s serilerinde kamera genelde daha iyi oluyor
S24 FE alabiliyosan al geç zaten.S24FE mi A55 mi kamera en önemli detay desek?
A55 ucuz yollu basit bir telefon s24 ilerde daha fazla güncelleme alacak belli olmaz bir teknoloji çıkar mükemmel olurBende öyle biliyorum lens kaliteleri farklı oluyormuş ikiside kağıt üstünde aynı diyaframa vs sahip olsada ama arada neredeyse 10k yakın fark var. Düşünceliyim.
S24 FE alabiliyosan al geç zaten.
Alma şansım var, evet s24 fe 7 yıl a55 4 yıl güncelleme alacakmış.A55 ucuz yollu basit bir telefon s24 ilerde daha fazla güncelleme alacak belli olmaz bir teknoloji çıkar mükemmel olur
Alabiliyorsanız 256 alın.Alma şansım var, evet s24 fe 7 yıl a55 4 yıl güncelleme alacakmış.
Valla bana 128 yeter diye düşünüyorum ya. Nereden almak en mantıklısı s24 fe yi?Alabiliyorsanız 256 alın.
Valla bana 128 yeter diye düşünüyorum ya. Nereden almak en mantıklısı s24 fe yi?