İsmiolmayankisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 978
O zaman S24 FEHocam 2k falan bu fiyata olmaz zaten galiba o yüzden ekranı 1080p için güzel olsun video film izlerken kötü durmasin yeter
O zaman S24 FEHocam 2k falan bu fiyata olmaz zaten galiba o yüzden ekranı 1080p için güzel olsun video film izlerken kötü durmasin yeter
s24 fe de kablosuz şarz özelliği var ama 300 mph daha az bataryası var ama çok önemli değilHocam aralarında bide 5 bin TL gibi bı fiyat farkı var 2 modeli birbirinden ayıran farkları size ricam söyleyebilir misiniz?
0.1 inç daha buyuk ekranı var kısacasıHocam aralarında bide 5 bin TL gibi bı fiyat farkı var 2 modeli birbirinden ayıran farkları size ricam söyleyebilir misiniz?
anladım hocam istanbula gidince bi bakmak lazım o zamanHocam a55 ekranı bildiğiniz soluk, hem kamera hem ekran, mutlaka mediamarkt gibi bir yerden görerek alın, bende alacaktım renkler soluk vs almamıştım
S24fe çıkabilirsen 256gbsiArkadaşlar telefon alacağız günlük işlerde kullanmaya ekran ve kamera iyi olursa güzel olur min 256 GB arıyoruz ne önerirsiniz aklımızda A55 var
dalga mı geçiyon hacı telefon bu. Çoğunuz 1080p monitor kullanıyo. 6-7 inch ekranlarda da mı 2k arar oldukS24 FE diyeceğim de ekrana önem verdiğiniz için pek alınmaz çünkü 1080p ekran var.
ben 2k kullanıyom hocam 1080 ile 2k arası çok farkediyor o yüzden aradımda bu fiyat bandına yok galiba s24f a55 ile arasındaki fiyat farkına değiyor mu sizce?S24fe çıkabilirsen 256gbsi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dalga mı geçiyon hacı telefon bu. Çoğunuz 1080p monitor kullanıyo. 6-7 inch ekranlarda da mı 2k arar olduk
Note serisi kalktığından beri S serisinin sadece ultra modelinde kalem oluyo. S serisinin önceki hiç bi modelinde de kalem yoktu zatenhocam en başta s24 fe de kalem var diye biliyorum s serilerinde var yani en buyk fark bu dıerlerınede bakıp yazacağım
Hocam hep yanlış bilgilendirmişler. S serisinin en büyük artısı amiral gemisi donanımla geliyo. S24fede de amiral gemisi işlemci var. Kamerası da öyle grafik yongasıda öyle ekran özellikleri de öyle malzeme kaliteside öyle. Direkt sınıf farkı var yani karşılaştırmaya bile gerek yok. S24fenin fiyatı düştükçe a55in satışları azaldı. 5bin lira daha koyup amiral gemisi donanım almak çok daha mantıklıHocam aralarında bide 5 bin TL gibi bı fiyat farkı var 2 modeli birbirinden ayıran farkları size ricam söyleyebilir misiniz?
Dalga geçmiyorum ekrana önem verdiğini söylemiş arkadaş ondan dedimdalga mı geçiyon hacı telefon bu. Çoğunuz 1080p monitor kullanıyo. 6-7 inch ekranlarda da mı 2k arar olduk
2k kullandığınız hangi model mesela. Bende s8+ kullanıyodum şu an s22 kullanıyorum ikisinde de piksek sayamıyodum. Telefon ekranı zaten küçücük telefon ekranında daha çok teknolojiler önemli heleki parlaklık önemli. S24fe fiyat farkuna da değerben 2k kullanıyom hocam 1080 ile 2k arası çok farkediyor o yüzden aradımda bu fiyat bandına yok galiba s24f a55 ile arasındaki fiyat farkına değiyor mu sizce?
Tamam ama ekran çözünürlükten ibaret değilDalga geçmiyorum ekrana önem verdiğini söylemiş arkadaş ondan dedim
hocam fede amiral gemisi donanımları varsa ultranın tek farkı kalemi olması mı her özellik varsa neden ultra alsın adamNote serisi kalktığından beri S serisinin sadece ultra modelinde kalem oluyo. S serisinin önceki hiç bi modelinde de kalem yoktu zaten
Hocam hep yanlış bilgilendirmişler. S serisinin en büyük artısı amiral gemisi donanımla geliyo. S24fede de amiral gemisi işlemci var. Kamerası da öyle grafik yongasıda öyle ekran özellikleri de öyle malzeme kaliteside öyle. Direkt sınıf farkı var yani karşılaştırmaya bile gerek yok. S24fenin fiyatı düştükçe a55in satışları azaldı. 5bin lira daha koyup amiral gemisi donanım almak çok daha mantıklı
monitörüm 2k benim hocam telefon hak getire zaten değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden2k kullandığınız hangi model mesela. Bende s8+ kullanıyodum şu an s22 kullanıyorum ikisinde de piksek sayamıyodum. Telefon ekranı zaten küçücük telefon ekranında daha çok teknolojiler önemli heleki parlaklık önemli. S24fe fiyat farkuna da değer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam ama ekran çözünürlükten ibaret değil
s24fe öneririm konuya yalan yanlıl bilgi verenler olmuş kalem falan demişler o sadece ultrada var ekran konusunda da 2k ile 1080p farkını 6 7cm yakına gelerek bakmak lazım sonuçta bu 27 inc monitör değil. a55 ile s24fe farkına gelecek olursaktaArkadaşlar telefon alacağız günlük işlerde kullanmaya ekran ve kamera iyi olursa güzel olur min 256 GB arıyoruz ne önerirsiniz aklımızda A55 var