Neler Yeni

25 Bin TL telefon önerisi

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Hocam aralarında bide 5 bin TL gibi bı fiyat farkı var 2 modeli birbirinden ayıran farkları size ricam söyleyebilir misiniz?
s24 fe de kablosuz şarz özelliği var ama 300 mph daha az bataryası var ama çok önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aralarında bide 5 bin TL gibi bı fiyat farkı var 2 modeli birbirinden ayıran farkları size ricam söyleyebilir misiniz?
0.1 inç daha buyuk ekranı var kısacası
kamera farkı
kablosuz şarj
s pen(kalem)
malzeme kalitesi

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Hocam a55 ekranı bildiğiniz soluk, hem kamera hem ekran, mutlaka mediamarkt gibi bir yerden görerek alın, bende alacaktım renkler soluk vs almamıştım

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Eray Fındık
Hocam a55 ekranı bildiğiniz soluk, hem kamera hem ekran, mutlaka mediamarkt gibi bir yerden görerek alın, bende alacaktım renkler soluk vs almamıştım
anladım hocam istanbula gidince bi bakmak lazım o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
mi14t pro

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
Arkadaşlar telefon alacağız günlük işlerde kullanmaya ekran ve kamera iyi olursa güzel olur min 256 GB arıyoruz ne önerirsiniz aklımızda A55 var
S24fe çıkabilirsen 256gbsi

S24 FE diyeceğim de ekrana önem verdiğiniz için pek alınmaz çünkü 1080p ekran var.
dalga mı geçiyon hacı telefon bu. Çoğunuz 1080p monitor kullanıyo. 6-7 inch ekranlarda da mı 2k arar olduk

Son düzenleme:

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Eray Fındık
S24fe çıkabilirsen 256gbsi

dalga mı geçiyon hacı telefon bu. Çoğunuz 1080p monitor kullanıyo. 6-7 inch ekranlarda da mı 2k arar olduk
ben 2k kullanıyom hocam 1080 ile 2k arası çok farkediyor o yüzden aradımda bu fiyat bandına yok galiba s24f a55 ile arasındaki fiyat farkına değiyor mu sizce?

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
hocam en başta s24 fe de kalem var diye biliyorum s serilerinde var yani en buyk fark bu dıerlerınede bakıp yazacağım
Note serisi kalktığından beri S serisinin sadece ultra modelinde kalem oluyo. S serisinin önceki hiç bi modelinde de kalem yoktu zaten
Hocam hep yanlış bilgilendirmişler. S serisinin en büyük artısı amiral gemisi donanımla geliyo. S24fede de amiral gemisi işlemci var. Kamerası da öyle grafik yongasıda öyle ekran özellikleri de öyle malzeme kaliteside öyle. Direkt sınıf farkı var yani karşılaştırmaya bile gerek yok. S24fenin fiyatı düştükçe a55in satışları azaldı. 5bin lira daha koyup amiral gemisi donanım almak çok daha mantıklı

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Enes k
ben 2k kullanıyom hocam 1080 ile 2k arası çok farkediyor o yüzden aradımda bu fiyat bandına yok galiba s24f a55 ile arasındaki fiyat farkına değiyor mu sizce?
2k kullandığınız hangi model mesela. Bende s8+ kullanıyodum şu an s22 kullanıyorum ikisinde de piksek sayamıyodum. Telefon ekranı zaten küçücük telefon ekranında daha çok teknolojiler önemli heleki parlaklık önemli. S24fe fiyat farkuna da değer

Dalga geçmiyorum ekrana önem verdiğini söylemiş arkadaş ondan dedim
Tamam ama ekran çözünürlükten ibaret değil

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Eray Fındık
Note serisi kalktığından beri S serisinin sadece ultra modelinde kalem oluyo. S serisinin önceki hiç bi modelinde de kalem yoktu zaten

Hocam hep yanlış bilgilendirmişler. S serisinin en büyük artısı amiral gemisi donanımla geliyo. S24fede de amiral gemisi işlemci var. Kamerası da öyle grafik yongasıda öyle ekran özellikleri de öyle malzeme kaliteside öyle. Direkt sınıf farkı var yani karşılaştırmaya bile gerek yok. S24fenin fiyatı düştükçe a55in satışları azaldı. 5bin lira daha koyup amiral gemisi donanım almak çok daha mantıklı
hocam fede amiral gemisi donanımları varsa ultranın tek farkı kalemi olması mı her özellik varsa neden ultra alsın adam

2k kullandığınız hangi model mesela. Bende s8+ kullanıyodum şu an s22 kullanıyorum ikisinde de piksek sayamıyodum. Telefon ekranı zaten küçücük telefon ekranında daha çok teknolojiler önemli heleki parlaklık önemli. S24fe fiyat farkuna da değer

Tamam ama ekran çözünürlükten ibaret değil
monitörüm 2k benim hocam telefon hak getire zaten değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden

İgito

80+ Bronze
Arkadaşlar telefon alacağız günlük işlerde kullanmaya ekran ve kamera iyi olursa güzel olur min 256 GB arıyoruz ne önerirsiniz aklımızda A55 var
s24fe öneririm konuya yalan yanlıl bilgi verenler olmuş kalem falan demişler o sadece ultrada var ekran konusunda da 2k ile 1080p farkını 6 7cm yakına gelerek bakmak lazım sonuçta bu 27 inc monitör değil. a55 ile s24fe farkına gelecek olursakta
1. işlemci
2. kamera
3. yapay zeka
4. kablosuz şarj
5. malzeme kalitesi
en büyük farklar bunlar aradaki 5k fiyatada değer s24fe. 1 aydır kendim kullanıyorum ve gayet memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih şenyurt
Samsun S24 fe alınır tertemiz telefon bu fiyata zaten iphone xr falan var iphone 13 falan alabilirsin 2. el

Top Bottom