Neler Yeni

Sıfır Monitörde İki Tane Ölü Piksel Çıktı?

Size muhtemelen servise gönderelim gelen sonuca bağlı olarak iade veya değişim kararını onlar verecek tarzı söylemlerde bulunacak ve işi yokuşa sürecekler. İlk etapta kesinlikle kabul etmeyin ve mağaza müdürüyle görüşmek istediğinizi söyleyin, durumu sakince anlatın ve Tüketici Koruma Kanunu’nda yazan maddelere göre internette satılan tüm ürünlerin 14 gün iade hakkının bulunduğunu ve bu ürünün ayıplı olması nedeniyle iade talep ettiğinizi açıkça söyleyin. İade konusu belirli bir tutara kadar mağaza müdürünün inisiyatifindedir. Bunları nerden bildiğimi sormayın, iyi günler umarım sorunsuz çözersiniz probleminizi :)
değişim talep ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size muhtemelen servise gönderelim gelen sonuca bağlı olarak iade veya değişim kararını onlar verecek tarzı söylemlerde bulunacak ve işi yokuşa sürecekler. İlk etapta kesinlikle kabul etmeyin ve mağaza müdürüyle görüşmek istediğinizi söyleyin, durumu sakince anlatın ve Tüketici Koruma Kanunu’nda yazan maddelere göre internette satılan tüm ürünlerin 14 gün iade hakkının bulunduğunu ve bu ürünün ayıplı olması nedeniyle iade talep ettiğinizi açıkça söyleyin. İade konusu belirli bir tutara kadar mağaza müdürünün inisiyatifindedir. Bunları nerden bildiğimi sormayın, iyi günler umarım sorunsuz çözersiniz probleminizi :)
ve internet üzerinden aldım

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
vatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
Ölü pikseller * olucak dogrusu.
Acil iade talep et

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Yalnız o ölü piksel değil gibi veya çok fazla var. Değişim yapmama gibi lüksü yok çok ciddi bir sıkıntısı var o monitörün.

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
müdürle nasıl konuşucam

iade edersem ürünü tekrar alamam değişim talep ettim
Ürünü internetten dahi almış olsan herhangi bir vatan mağazasına gidip müşteri hizmetleri bölümündeki görevliye sorununu anlat. Sana muhtemelen robotlaşmış bir şekilde servise gitmeli diyecek ama sen o esnada müdürünüzle görüşebilir miyim de, mağazada mutlaka müdür veya yardımcısı vardır. Onlarla konuşup sorunu çözebilirsin.

Can...

80+ Platinum
vatandan aldığım 0 monitör ayıplı çıktı 1 kere değiştirdim ölü pikselden birdaha geldi 12. cayma hakkımın gününde değişime tekrar göndericem sıkıntı çıkarırlarmı internet üzerinden aldım
Oba o kocaman ya bende minik vardı yolladım itopyadan almıştım ama birde pivotunda sıkıntılı bir durum vardı değişim istedim ama hayırlısı

Onun 2 tane olduğunu sanmıyorum

Yani her firmanın ölü piksel değiştirme politikası farklı, ondan net bir şey diyemiyorum.
Hocam aoc nasıldır bende sol ortaya yakın bir yerde 1 tane ve pivotta boşta duran beyaz parça ve vida. Vardı

Yalnız o ölü piksel değil gibi veya çok fazla var. Değişim yapmama gibi lüksü yok çok ciddi bir sıkıntısı var o monitörün.
Bu resmen darbe alınmış bir ürüne benziyor açıkçası bende ölü piksel değilde daha farklı bir şey gördüm

Ürünü internetten dahi almış olsan herhangi bir vatan mağazasına gidip müşteri hizmetleri bölümündeki görevliye sorununu anlat. Sana muhtemelen robotlaşmış bir şekilde servise gitmeli diyecek ama sen o esnada müdürünüzle görüşebilir miyim de, mağazada mutlaka müdür veya yardımcısı vardır. Onlarla konuşup sorunu çözebilirsin.
Şimdilik ürün vatanın merkezi olan istanbul zeytinburnunda bakalım

Lnex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Emre CAN
Bu resmen darbe alınmış bir ürüne benziyor açıkçası bende ölü piksel değilde daha farklı bir şey gördüm

Şimdilik ürün vatanın merkezi olan istanbul zeytinburnunda bakalım
Servise mi verdiniz?

Servise mi verdiniz?
Servise vermedim şuandaha incelemediler servis istemediğimi belirttim

insallah degısırler hocam
değiştirmezlerse Hukuki süreç heryere başvurur rezil ederim 0 ürün diye ayıplı ürün satmak nedir

AÇIKÇASI ÖLÜ PİKSELDEN DAHA BETER BİRŞEYE BENZİYOR

davut53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
davut
Servise vermedim şuandaha incelemediler servis istemediğimi belirttim

değiştirmezlerse Hukuki süreç heryere başvurur rezil ederim 0 ürün diye ayıplı ürün satmak nedir

AÇIKÇASI ÖLÜ PİKSELDEN DAHA BETER BİRŞEYE BENZİYOR
bende gecen abdullah abının paylastıgı 165hz monitöru aldım adrese geldı ama ben o adreste degılım elıme gecınce test edıcem ins ölü piksel çıkmaz

bende gecen abdullah abının paylastıgı 165hz monitöru aldım adrese geldı ama ben o adreste degılım elıme gecınce test edıcem ins ölü piksel çıkmaz
inşallah çıkarsa başınız ağrıyabilir

Evet güzel haberler geldi vatan bilgisayar inanılmaz bir hızla sorgusuz sualsiz servissiz değişimime onay sağladı bugün içerisinde kargoya verilir diyorlar önemli olan onaydı onay alındı yeni üründe inşallah ölü piksel cıkmaz

Top Bottom