Neler Yeni

SIFIR TOPLADIĞIM SİSTEME EKRAN KARTI ÖNERİSİ

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,109
İsim
efe araci
9070XT zaten daha iyi 5070 ile 9070XT karşılaştırmam ben. 9070XT daha mantıklı. ama 9070 ile 5070 karşılaştırmasında ben tercihimi 5070ten yana kullanırım.
tabi ki öyle fiyat farkı çok az ondan öyle dedim.

Ygtkappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Mert AKSOY
benede hocam kurtarıyormuş şaşırdım bende :D ben sadece hani kağıt üstünde bir soru işaretiyle kaldım yetmeyeceğini düşünmedim
Üstadım bizim soğutucuyu 9800x3d ile deneyeceğiz 21 e sipariş ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim b650 falan sorun yaratmaz inş

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun

Bizim b650 falan sorun yaratmaz inş
hocam hayırlı olsun içinizde kalmıştı yemin ederim anlamıştım mesajdan :D :D soğutucu büyük kumar olacak ama yeteceğini umuyorum ankarttada eski biosla gelirse işlemci görüntü veremez inş yeni biosla gelir diyelim

Ygtkappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Mert AKSOY
hocam hayırlı olsun içinizde kalmıştı yemin ederim anlamıştım mesajdan :D :D soğutucu büyük kumar olacak ama yeteceğini umuyorum ankarttada eski biosla gelirse işlemci görüntü veremez inş yeni biosla gelir diyelim
Gerek var mı üstadım anakart güncellemesi soğutma güncellemesine bios güncelleriz en kötü parçalar çokta kötü değil bence böyle işlemciye gönül isterdiki x870 ama

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
Gerek var mı üstadım anakart güncellemesi soğutma güncellemesine bios güncelleriz en kötü parçalar çokta kötü değil bence böyle işlemciye gönül isterdiki x870 ama
yok hocam ya sadece oyun içinse anakartı o kadar üst tutmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bios güncellenir aynen o da problem değil en son hangi anakarta kara vermiştiniz :D soğutucuyu hepimiz görecez sıkıntı yaratırsa sıvı alırsınız çözülmeyecek problem değil önemli olan ana parçaların kusursuz çalışması :)

Ygtkappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Mert AKSOY
yok hocam ya sadece oyun içinse anakartı o kadar üst tutmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bios güncellenir aynen o da problem değil en son hangi anakarta kara vermiştiniz :D soğutucuyu hepimiz görecez sıkıntı yaratırsa sıvı alırsınız çözülmeyecek problem değil önemli olan ana parçaların kusursuz çalışması :)
B650 gaming plus wifi atx aldım evde duruyor karar değil şimdi sadece psu ve ekran kartı kaldı
39 k harcadım şuan 9800x3d b650 32 patriot viper phanteks kasa +fan kingston renegede 1 tb ve phantom spirit

B650 gaming plus wifi atx aldım evde duruyor karar değil şimdi sadece psu ve ekran kartı kaldı
39 k harcadım şuan 9800x3d b650 32 patriot viper phanteks kasa +fan kingston renegede 1 tb ve phantom spirit
13 lirada 3080 e versek nakit 52 -53 bandına bitecek

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun

13 lirada 3080 e versek nakit 52 -53 bandına bitecek
gamegecesinden mi aldınız hocam işşlemciyi iyi fiyata düşmüş

jesia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Çağrı Arslan
Hocam beni geçin bilinen bir cs2 yayıncısında da aynı setupu görmüştüm prime b650m-a wifi2 ve 9800x3d kullanıyordu. bende de aynısı var sadece phantom spirit kullanıyorum ve buradan teyitli almıştım herkes yeterli oyun için demişti alın kullanın görürsünüz. ben cs2 valorant tarzı oyunlar oynuyorum gayet yetiyor.

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun

Ygtkappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yiğit Mert AKSOY
hocam şey soracaktım kasa fanlarının ve soğutucu fanının rgb si için kasada kontrolcü var mı yoksa anakarta argb portu var ve oraya mı takacaksınız
Rgb portuna takacağım. Aldığım fanlar bunlar

hocam şey soracaktım kasa fanlarının ve soğutucu fanının rgb si için kasada kontrolcü var mı yoksa anakarta argb portu var ve oraya mı takacaksınız
Kasayıda forumdakilerin tavsiyesiyle aldım görünüşü hoş full metal harika kasa falan dediler tek dez avantajı 360mm sıvı soğutma desteği yok onun dışında çok araştırmadım

Hocam beni geçin bilinen bir cs2 yayıncısında da aynı setupu görmüştüm prime b650m-a wifi2 ve 9800x3d kullanıyordu. bende de aynısı var sadece phantom spirit kullanıyorum ve buradan teyitli almıştım herkes yeterli oyun için demişti alın kullanın görürsünüz. ben cs2 valorant tarzı oyunlar oynuyorum gayet yetiyor.
Usta benim setup aynı senin ki gibi oldu valla yorumu attın ya 17 bine 7800x3d aldım diye tadım kaçmıştı iade verdim dün 21 e 9800x3d aldım

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Yunus Emre Uzun
Rgb portuna takacağım. Aldığım fanlar bunlar

Kasayıda forumdakilerin tavsiyesiyle aldım görünüşü hoş full metal harika kasa falan dediler tek dez avantajı 360mm sıvı soğutma desteği yok onun dışında çok araştırmadım

Usta benim setup aynı senin ki gibi oldu valla yorumu attın ya 17 bine 7800x3d aldım diye tadım kaçmıştı iade verdim dün 21 e 9800x3d aldım
anladım hocam montajdan sonra foto alırız o zaman :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,385
Üyeler
172,080
Son üye
adige13
Top Bottom