Antrenmanlarla Matematik kitabını a o harbiden sıfırdan öğretiyor matematiği 9.sınıfta almıştım işimi gördü. Bide dc gelsene 7:30-8 gibiSıfırdan matematik öğrenip TYT çalışmak istiyorum. Sağlam kitap önerir misiniz? Yani aklınıza ilk geleni sallamayın. İşe yarar bir şey olsun.
Ve nasıl bir strateji yürütmeliyim?
Abi o bayıyor ya. Bana daha seri hızlı bir şey lazım. Karekök 0 veya Matematiğe İlk Adım nasıl?Antrenmanlarla Matematik kitabını a o harbiden sıfırdan öğretiyor matematiği 9.sınıfta almıştım işimi gördü. Bide dc gelsene 7:30-8 gibi
onları kullanmadım yaAbi o bayıyor ya. Bana daha seri hızlı bir şey lazım. Karekök 0 veya Matematiğe İlk Adım nasıl?
Abi bu fiyatlara nolmuş? 130 TL ne ?Karekök 0 >all YouTube izle kitaptan çöz hemen çözümlerine hemen bakma biraz çalıştır saksıyı
bayıyormuş bu beyfendiyiAntrenmanlarla matematik 1 i çözdüm 9 un 15 tatilinde
Karekök 0 eskiden iyiydi, sağlam yayındı fakat kendini yenilemiyor, eski nesil. Tonguç'un da var, onu da alma. Aktif matematik veya DATA yayınlarını alabilirsin. Rehber hocam da var.Abi bu fiyatlara nolmuş? 130 TL ne ?
Şey sorucam Matematiğe İlk Adım mı Karekök 0 mı? Temeli 0 olan harbi 0 olan biri için hangisi iyi @Harley Quinn❖
Hangisini öneririsin?Acil Matematiğin İlacı
Hız ve Renk
Aktif Matematik
ENS Yayınları
Rehber Matematik 49 Günde TYT Matematik
Mert Hoca 70 Günde TYT Matematik
Hepsi de güzel.Hangisini öneririsin?