Sıfırdan Matematik Kitap Önerisi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Sıfırdan matematik öğrenip TYT çalışmak istiyorum. Sağlam kitap önerir misiniz? Yani aklınıza ilk geleni sallamayın. İşe yarar bir şey olsun.

Ve nasıl bir strateji yürütmeliyim?

Sıfırdan matematik öğrenip TYT çalışmak istiyorum. Sağlam kitap önerir misiniz? Yani aklınıza ilk geleni sallamayın. İşe yarar bir şey olsun.

Ve nasıl bir strateji yürütmeliyim?
Antrenmanlarla Matematik kitabını a o harbiden sıfırdan öğretiyor matematiği 9.sınıfta almıştım işimi gördü. Bide dc gelsene 7:30-8 gibi

Antrenmanlarla Matematik kitabını a o harbiden sıfırdan öğretiyor matematiği 9.sınıfta almıştım işimi gördü. Bide dc gelsene 7:30-8 gibi
Abi o bayıyor ya. Bana daha seri hızlı bir şey lazım. Karekök 0 veya Matematiğe İlk Adım nasıl?

Karekök 0 >all YouTube izle kitaptan çöz hemen çözümlerine hemen bakma biraz çalıştır saksıyı

Webde bu kitapların z-kitap halleri var. Gayet kullanışlı. Tanışmayan arkadaşlara tavsiye edrim. Ben yeğenim için indirmiştim. Bazılarının video çözümleri bile var.

Antrenmanlarla matematik 1 i çözdüm 9 un 15 tatilinde

Karekök 0 >all YouTube izle kitaptan çöz hemen çözümlerine hemen bakma biraz çalıştır saksıyı
Abi bu fiyatlara nolmuş? 130 TL ne ?
Şey sorucam Matematiğe İlk Adım mı Karekök 0 mı? Temeli 0 olan harbi 0 olan biri için hangisi iyi @Harley Quinn❖

Abi bu fiyatlara nolmuş? 130 TL ne ?
Şey sorucam Matematiğe İlk Adım mı Karekök 0 mı? Temeli 0 olan harbi 0 olan biri için hangisi iyi @Harley Quinn❖
Karekök 0 eskiden iyiydi, sağlam yayındı fakat kendini yenilemiyor, eski nesil. Tonguç'un da var, onu da alma. Aktif matematik veya DATA yayınlarını alabilirsin. Rehber hocam da var.

Acil Matematiğin İlacı
Hız ve Renk
Aktif Matematik
ENS Yayınları
Rehber Matematik 49 Günde TYT Matematik
Mert Hoca 70 Günde TYT Matematik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,547