Sıfırdan Matematik Kitap Önerisi

Şu an daha çok her soruyu not etmemek adına halihazırda rehber matematik izlediğimden ötürü 49 gün kitabını almayı düşünüyorum. Benim için kafi midir şu anlık ?
Matematiğe hard focus atıp çözmeyi düşünüyorum. Zira sayısalda olduğumdan beni en çok onun alakadar edeceğini düşünüyorum.
Hocam bence mert hocanın kitabını alın daha faydalı olacağına eminim ama yinede sizin kararınız

Hocam bence mert hocanın kitabını alın daha faydalı olacağına eminim ama yinede sizin kararınız
Onun adı nedir tam olarak belki ikisini birden alırım.

Hocam öneriniz için teşekkürler de malum okullar açılıyor ve benim en kestirme yoldan tyt yi yetiştirmem lazım 49 günlüğü alsam çok fark eder mi ?
Sizin telaşınızıda anlıyorum erken bitirmek istiyorsunuz ama işte bu işin zaman kaybı olma ihtimali de var erken bitircem diye yüzeysel biterse tekrar eski konuya dönmen gerekir işte bu sefer zaman kaybı olur

Sizin için bir araştırma yaptım. 70 günlüğü seçerseniz 25 Ağustos itibariyle sabah ve akşam olmak üzere günde 2 video izlerseniz (problemlere kadar kısmı) 11 Eylül Pazar günü problemlerin ilk video gününe geliyor. Problemlerden itibaren günde 1 video izlemeniz 17 Ekim son videosunu izlemiş oluyorsunuz problemlerden itibaren kolay iki konu var veri ve mantık bunları ikişer video tek günde izlerseniz 15 Ekim son video izleme tarihi
49 gün kampı ise 12 Ekim son video izleme tarihi arada 3 gün var nasıl olsa yaz tatilindeyiz bence artık bir şeylerden feragat etmek gerek illa tyt de unatacağınız formül olacak bunları notunu çıkarmanız gerek RM kampını izlerken video durdurup yazmanız gerekecek bu ihtimalleri de düşünüyorum 70 günde kitabında bunun için boşluklar mevcut 49 günde kitabında günde 20 soruluk ödev kısmı var ben bunun az olduğunu düşünüyorum gerçi 70 günde ne kadar var bilmiyorum ama kitapçıda inceleyin isterseniz işinize karışmak istemiyorum istemediğiniz kitabı aldırtmak istemem bu sefer isteğiniz gider daha kötü olur

Mert hocadan hiç izlemediğiniz için sevip sevmeyeceğizi bilemem o yüzden isterseniz bir videosunu bakın ona göre karar verin

Sizin telaşınızıda anlıyorum erken bitirmek istiyorsunuz ama işte bu işin zaman kaybı olma ihtimali de var erken bitircem diye yüzeysel biterse tekrar eski konuya dönmen gerekir işte bu sefer zaman kaybı olur

Sizin için bir araştırma yaptım. 70 günlüğü seçerseniz 25 Ağustos itibariyle sabah ve akşam olmak üzere günde 2 video izlerseniz (problemlere kadar kısmı) 11 Eylül Pazar günü problemlerin ilk video gününe geliyor. Problemlerden itibaren günde 1 video izlemeniz 17 Ekim son videosunu izlemiş oluyorsunuz problemlerden itibaren kolay iki konu var veri ve mantık bunları ikişer video tek günde izlerseniz 15 Ekim son video izleme tarihi
49 gün kampı ise 12 Ekim son video izleme tarihi arada 3 gün var nasıl olsa yaz tatilindeyiz bence artık bir şeylerden feragat etmek gerek illa tyt de unatacağınız formül olacak bunları notunu çıkarmanız gerek RM kampını izlerken video durdurup yazmanız gerekecek bu ihtimalleri de düşünüyorum 70 günde kitabında bunun için boşluklar mevcut 49 günde kitabında günde 20 soruluk ödev kısmı var ben bunun az olduğunu düşünüyorum gerçi 70 günde ne kadar var bilmiyorum ama kitapçıda inceleyin isterseniz işinize karışmak istemiyorum istemediğiniz kitabı aldırtmak istemem bu sefer isteğiniz gider daha kötü olur

Mert hocadan hiç izlemediğiniz için sevip sevmeyeceğizi bilemem o yüzden isterseniz bir videosunu bakın ona göre karar verin
Hocam uğraşlarınız için çok içtenlikle teşekkür ediyorum çünkü hiç ders çalışma alışkanlığı olan biri değilim ve program yapmaya da aşırı uzak biriyim bunu hiç kafamda tasarlamamıştım.

Şu 12 senelik öğrencilik hayatımda ilkokul dönemi hariç ders çalışmamış birisi olarak zaten bu ders çalışmanın ilk etapları zor geliyor, bundan ötürü belki bahsettiğiniz tarihleri 1-2 hafta kaydırabilirim benim için sıkıntı yok.
Benim için önemli olan hiç ders çalışma alışkanlığı olmamış biri olarak bu hocadan anlayıp anlayamayacağım. İyi hoca kötü hoca hiç bilmiyorum zaten bugün 3 saat mustafa hocayı izledim sonra forumdan furkan arkadaşım bana rehber matematiği önerdi diye ona geçtim.

Tek derdim okuduğumu anlayabilmek, bugün köklere adam akıllı çalıştım bakıyorum hani anlayabiliyorum çok şükür :D
Yani eğer siz bu tür hocaları izlemiş biriyseniz size göre karmaşıklık olmadan en düz ve iyi hangisi anlatıyorsa fikrinizi belirtirseniz ben de bir şeyler düşüneceğim.

@Furkan Karagülle hocam son bir defa sizi rahatsız edeceğim, hem yanıtladığım arkadaşın yorumunu kontrol edip hem de bu yorumumu okuduktan sonra sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Ders çalışan birisi olarak tanıdım sizi o yüzden baş ağrıtıyorum. :D
Mert hoca iyi midir sizden de duymak isterim ne yapmalıyım bu yolda ?

program yapmaya da aşırı uzak biriyim
Yardımcı olabilirim.
Benim için önemli olan hiç ders çalışma alışkanlığı olmamış biri olarak bu hocadan anlayıp anlayamayacağım.
Mert Hoca'dan dikkatli izlerseniz anlayacaksınız.
Yani eğer siz bu tür hocaları izlemiş biriyseniz size göre karmaşıklık olmadan en düz ve iyi hangisi anlatıyorsa fikrinizi belirtirseniz ben de bir şeyler düşüneceğim.
Kendim Mert Hoca ve Rehber Matematik'i izliyorum. Memnunum. Siz de izleyebilirsiniz. Rehber Matematik biraz çocukça gelebilir. Muhtemelen derste tutmak ve samimi olmak için yapıyor bunu.
Ders çalışan birisi olarak tanıdım sizi o yüzden baş ağrıtıyorum. :D
Estağfurullah. Pek başarılı birisi sayılmam.
Mert hoca iyi midir sizden de duymak isterim ne yapmalıyım bu yolda ?
Üstte açıkladım. :) Birkaç videosunu izlerseniz kendiniz de bizimle aynı düşünceye sahip olacaksınız muhtemelen.

Geri