Sıfırdan oyun yapımı

Oyun nasıl yapılır orasını bilmemde kod bilgin vb olması gerekiyor bilgisayarın içinse eğer kasar ise eski oyun motor sürümlerini kullanabilirsin.

Çok az python bilgim var ancak printi bile unuttum artı olarak 2dden başlayıp 3d ye geçmeyi düşünüyorum hazır assetleri ve oyun yapımcılarına parasıyla yaptıracağım ben biraz oyun yapımcılığını kapıp öyle büyük işler yapmayı düşünüyorum bazı sitelerdede bağış toplayacağım birazcık karışık oldu özür dilerim

Çok az python bilgim var ancak printi bile unuttum artı olarak 2dden başlayıp 3d ye geçmeyi düşünüyorum hazır assetleri ve oyun yapımcılarına parasıyla yaptıracağım ben biraz oyun yapımcılığını kapıp öyle büyük işler yapmayı düşünüyorum bazı sitelerdede bağış toplayacağım birazcık karışık oldu özür dilerim
PY'yi boş ver hocam c++ öğren sonrasını basit olur.

karelerden yaparsın anca sistem çok kötü

Sistem yeter 3d olarakda çalışabilirsin ama bi yere kadar c# ve c++ öğrenmelisin başlangıç için c# öğrenerek başlayabilirsin unıty basit bi oyun motoru başlangıçta bende ordan başladım unıty engine 2017 sürümü indirirsen senin için daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri