mustafa635
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
Yapma kardeşim bak hem kalp rahatsızlığın varmış biz içenler de bırakmak isteyip bırakamiyoruz güzel bir şey özenilecek bir şey değil hiç başlama yazık etme kendineMerhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
dont smoke kardeş delikanlı Adamin icecegi bir şey değil ha (içip bırakmaya çalışanlar sayılmaz)Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
Zaten ameliyatta yakın, yaşında küçük hiç bulaşma o işlere o zehire vereceğin parayla git tavuk dürüm ye daha fazla faydası olur.Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
Sigara kadar lanet birsey yok kardeşim sakın bulaşmaMerhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
ameliyata girmeden anestezi bölümünde sana sigara içip içmediğini soruyorlar annen ve babanla gideceğin için içmediğini söyleyeceksin.hiç bulaşma abim.iyi geceler.Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
"Çok iyi bişey mutlaka dene" denmesini mi bekliyorsun?Merhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
Ben meraken 1 dal içtim öyle heves edilecek bir şey değil. 1-2 sene önce 1 dal içtim daha da içmedim. Tadı vs. Merak edilecek bir şey değil, fakat illa merak ediyorsan tadı güzel olsun diyorsan kalp sorun olur mu bilmiyorum fakat ailen ile konuşarak, doldurulabilir elektronik nargile/sigara al, nikotin değeri 0mg olan likit kullanarak sadece tat ve buhar için kullanabilirsin benim gibi. Önerim muz, çilekMerhaba 13 yaşındayım 1 kere sigara içme istiyorum ama kalp rahatsızlığım var ve yaklaşık 1-2 ay icersinde ameliyat olucagım bi zararı olurmu
Aynen, eğer yok dersen daha az mg anestezi veriyor ve ameliyat ortasında uyanma ihtimalin olabiliyor. Sen bence sağlığın yerine gelince merak sarameliyata girmeden anestezi bölümünde sana sigara içip içmediğini soruyorlar annen ve babanla gideceğin için içmediğini söyleyeceksin.hiç bulaşma abim.iyi geceler.
Abi 13 yasindaki cocuga aromasina kadar onermissin yakismadi en zararsizi vile olsa o yasta icmemeliBen meraken 1 dal içtim öyle heves edilecek bir şey değil. 1-2 sene önce 1 dal içtim daha da içmedim. Tadı vs. Merak edilecek bir şey değil, fakat illa merak ediyorsan tadı güzel olsun diyorsan kalp sorun olur mu bilmiyorum fakat ailen ile konuşarak, doldurulabilir elektronik nargile/sigara al, nikotin değeri 0mg olan likit kullanarak sadece tat ve buhar için kullanabilirsin benim gibi. Önerim muz, çilek
(Kalp rahatsızlığın var, ailen ve doktorun ile görüşmeni öneririm fakat tütün mamülleri sakın kullanma nikotin olmasa bile çünkü direkt yanan bir şeyi çekeceğin için zararsız tarafı yoktur.)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen, eğer yok dersen daha az mg anestezi veriyor ve ameliyat ortasında uyanma ihtimalin olabiliyor. Sen bence sağlığın yerine gelince merak sar(2-3 sene sonra umarım sağlığın yerine gelir, geçmiş olsun.)
Sen çok mu normalsin?Abi 13 yasindaki cocuga aromasina kadar onermissin yakismadi en zararsizi vile olsa o yasta icmemeli