Neler Yeni

Sigara kullanma ve zarar verme

MiniRayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yigit Basal
Abi 13 yasindaki cocuga aromasina kadar onermissin yakismadi en zararsizi vile olsa o yasta icmemeli
Zararsız olacak ise, o çocuk ile aramızda 4 yaş var zaten, ve benimde sağlık sorunlarım var. Sadece doktoruna danışarak bağımlılık yapmayacak şekilde heves gidermelik şekilde önerdim lütfen haksızlık yapmayalım :)

mehmetYK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
mehmet yusuf kara
Zaten ameliyatta yakın, yaşında küçük hiç bulaşma o işlere o zehire vereceğin parayla git tavuk dürüm ye daha fazla faydası olur.
evet yaa git dürüm ye olm onaa ne para vercen hafif ağırlıklarla idman dahi yapabilirsin tabi kalbini yormadan (kalp rahatsızlıklarında spora yapılıp yapılmicağını bilmiyorum ona göre)

MiniRayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yigit Basal
evet yaa git dürüm ye olm onaa ne para vercen hafif ağırlıklarla idman dahi yapabilirsin tabi kalbini yormadan (kalp rahatsızlıklarında spora yapılıp yapılmicağını bilmiyorum ona göre)
Dediklerini yaparken önerim: SESİ KISIP AÇIN.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
Ben meraken 1 dal içtim öyle heves edilecek bir şey değil. 1-2 sene önce 1 dal içtim daha da içmedim. Tadı vs. Merak edilecek bir şey değil, fakat illa merak ediyorsan tadı güzel olsun diyorsan kalp sorun olur mu bilmiyorum fakat ailen ile konuşarak, doldurulabilir elektronik nargile/sigara al, nikotin değeri 0mg olan likit kullanarak sadece tat ve buhar için kullanabilirsin benim gibi. Önerim muz, çilek :)

(Kalp rahatsızlığın var, ailen ve doktorun ile görüşmeni öneririm fakat tütün mamülleri sakın kullanma nikotin olmasa bile çünkü direkt yanan bir şeyi çekeceğin için zararsız tarafı yoktur.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen, eğer yok dersen daha az mg anestezi veriyor ve ameliyat ortasında uyanma ihtimalin olabiliyor. Sen bence sağlığın yerine gelince merak sar :) (2-3 sene sonra umarım sağlığın yerine gelir, geçmiş olsun.)
Biliyom o olayları hatta meyveli nergile çekmistim 1 sefer

30+FPS

80+ Bronze
Zararsız olacak ise, o çocuk ile aramızda 4 yaş var zaten, ve benimde sağlık sorunlarım var. Sadece doktoruna danışarak bağımlılık yapmayacak şekilde heves gidermelik şekilde önerdim lütfen haksızlık yapmayalım :)
Sus senin yüzünden çocugun bugün ki açtığı konuya bak😠

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa güney diken
Sus senin yüzünden çocugun bugün ki açtığı konuya bak😠
Biraktım artık olay cok buyudu konuyuda kapatamiyorum

Bişey olmayacaktı neden konu açıyorsun
Bıraktım abi sıkıntı yok

Halletim abi bıraktımda konu vok uzadı bu 2 konuyuda kapamak istiyorum ama olmuyo iste

inanbilmiyorum#4190
Discordum eklermisin konusmak istiyorum konu ile ilgili

Son düzenleme:

30+FPS

80+ Bronze
Biraktım artık olay cok buyudu konuyuda kapatamiyorum

Bıraktım abi sıkıntı yok

Halletim abi bıraktımda konu vok uzadı bu 2 konuyuda kapamak istiyorum ama olmuyo iste

inanbilmiyorum#4190
Discordum eklermisin konusmak istiyorum konu ile ilgili
Ekledim.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Dostum 3 senedir içiyorum
İnan kendi kendime b*kmu vardı da sigaraya başladım diyorum
Hiç tavsiye etmem zaman zaman sinirden veya stresten ister istemez dozu arttırıyorsun ve daha çok bağlanıyorsun
Ufak yaşta boş hevesler bunlar bugün içsersen yarın daha çok istersin o yüzden hiç bulaşma
tadı nasıl dersen zehir gibi dilin ucunu yakıyor

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Furkan Görür
Bugünde böyle bir konu gördük Allah razı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş
Uygunsuz davranış
Ben meraken 1 dal içtim öyle heves edilecek bir şey değil. 1-2 sene önce 1 dal içtim daha da içmedim. Tadı vs. Merak edilecek bir şey değil, fakat illa merak ediyorsan tadı güzel olsun diyorsan kalp sorun olur mu bilmiyorum fakat ailen ile konuşarak, doldurulabilir elektronik nargile/sigara al, nikotin değeri 0mg olan likit kullanarak sadece tat ve buhar için kullanabilirsin benim gibi. Önerim muz, çilek :)

(Kalp rahatsızlığın var, ailen ve doktorun ile görüşmeni öneririm fakat tütün mamülleri sakın kullanma nikotin olmasa bile çünkü direkt yanan bir şeyi çekeceğin için zararsız tarafı yoktur.)

Aynen, eğer yok dersen daha az mg anestezi veriyor ve ameliyat ortasında uyanma ihtimalin olabiliyor. Sen bence sağlığın yerine gelince merak sar :) (2-3 sene sonra umarım sağlığın yerine gelir, geçmiş olsun.)
Yazık kafana

Top Bottom