Sigaranın kilo ile bağlantısı var mıdır

Arkadaşlar hayırlı günler, yaklaşık 7-8 aydır fitness yapıyorum 50 kilodan 58-59 a kadar temiz bir şekilde koydum. Geçenlerde aklıma takıldı acaba sigarayı bıraksam daha hızlı alabilir miyim diye zaten günde 8-9 tek anca içiyordum 2-3 gündür 1-2 tek içiyorum sizce kilo ile doğrudan bağlantısı var mıdır tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Evet hem metabolizmayı hızlandırıyor bu kalori yakımını arttırır hem de iştah kesiyor bu da kalori alımını sınırlandırıyor dolayısıyla kilo alma zorlaşıyor hatta zamanla kilo kaybı da yaşanabiliyor.

Hocam kilo olarak kaç kilo aldınız sağolun bu arada
Ben kilo almadım hocam. Özellikle sıkı diyete girdim mülakatlarım vardı dahada kilo verdim. Hatta sigarayı bırakınca kilo vermek daha kolay oldu çünkü daha uzun süre ve hızlı antrenman yapabildim. Daha az tıkandım. Hatta denemeni tavsiye etmem eğer acil durumun yoksa 10 günde 7 7.50 kilo verdim. Belki sigara içsem o kadar veremezdim çünkü aç karnına sigara insanın tansiyonunu allak bullak ediyor tansiyonla alakası yok diyene inanma nabzın bile değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,876
Üyeler
184,068
Son üye
samettt26
Geri