Neler Yeni

Sıkışmış pixelmi ölü pikselmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
2 yıl garantisi vardi sanırım kaldığı gibi durursa garantiye götürmeye gerek yok aslinda fakat ilerlerse götürürüm ilerlermi diye merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından beyazda sıkışmış. Mavi yeşil falan olsa çekilmez.
renk degistirirmi peki hocam ilerleyen zamanlarda

Nezha

80+ Bronze
2 yıl garantisi vardi sanırım kaldığı gibi durursa garantiye götürmeye gerek yok aslinda fakat ilerlerse götürürüm ilerlermi diye merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

renk degistirirmi peki hocam ilerleyen zamanlarda
yok değiştirmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
crazy
monitörumü alalı daha 1 ay olmadı ve sol altta göze hiç çarpmayan fakat çok yakından bakinca fark edilen 1 pikselim kırmızıya dönmüş durumda acaba ölü pikselmi yoksa sıkışmış pikselmidir

monitörüm
Philips Evnia 24m2n3200s
m2n5500 de bendede oldu, ilk aldığımda fark etmedim yada yoktu, 2 ay sonra silerken senin gibi siyah koyu bir ekranda yeşil nokta gördüm, ölü piksel gibi geldi bana, denediğim bi msi de de öyleydi, ayrıca nasıl bişeyse dibine girmedikçe orta açıdan bakınca gözükmüyor, başlat çubugunun biraz sağ üst ortasında çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
m2n5500 de bendede oldu, ilk aldığımda fark etmedim yada yoktu, 2 ay sonra silerken senin gibi siyah koyu bir ekranda yeşil nokta gördüm, ölü piksel gibi geldi bana, denediğim bi msi de de öyleydi, ayrıca nasıl bişeyse dibine girmedikçe orta açıdan bakınca gözükmüyor, başlat çubugunun biraz sağ üst ortasında çıktı
ayni durum söz konusu en çokta siyah ekranda belli oluyor yandan yada normalden bakınca görünmüyor o zaman sıkıntı yok diyebilirmiyiz

Top Bottom